torsdag 18. februar 2016

Funkishus med leilighet

Under finner du våre modeller merket med Med utleiedel. Vi bygger moderne, funkishus tilpasset dine individuelle behov. BoligPartner › NyheterBufretLignendeSkal du bygge nytt hus bør du vurdere å bygge en utleiedel.

Det vil ikke bare være en smart investering for fremtiden, men en utleiedel kan faktisk oppfylle . En vakker, klassisk og romslig bolig med liggende kledning, hjørnekanter og krysspost-vinduer. På skråtomt kan man velge å ha leilighet i kjelleren. Mesterhus er en av Norges ledende boligbyggere.

Her finner du en oversikt over alle våre hus. Hei Me har kjøpt oss tomt sentralt i Sandnes og skal igang med bygging så raskt . Vi har fått kjøpt tomt til en pris av mill. En bolig, for eksempel Helgero (se bilde), kan bygges med utleiedel.


Hellvik Hus legger også til rette for at utleiedelen enklest mulig kan . En tradisjonell bolig lik Granli, men med utleiedel i sokkel. Hanne og Per Grødum har drømmeutsikt fra toppleiligheten på Lahelle brygge langs Otras bredd. Byggmann bygger et hjem til dine drømmer.


Hadde selvsagt valgt å bygge et hus med utleiemulighet, rett og slett fordi dere får et hus som er større og stiger mer i verdi etterhvert.

Enten du skal bygge hus alene eller sammen med andre er det mye å vurdere. Kanskje er tomten allerede kjøpt og du har noen tanker om hvordan huset skal . Har du et hus med en del disponibelt areal, for eksempel i kjelleren? Vurderer du bygge funkis hus, hytte eller leilighet her på vakre Sunnmøre eller Nordfjord?


Vi var lei av alle trappene i leiligheten vår og ønsket et hus med alt på ett plan. Nå har vi både fått masse tumleplass og slitne knær har fått hvile, sier Turid. Feriehus i Italia: Flotte ferieboliger i Toscana og Italia.


Se Primatoscanas utvalg av feriehus, villaer, leiligheter og hotell til leie i Italia.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.