mandag 22. februar 2016

Funkishus i mur

Alle våre murhus er arkitekttegnet, og er så og si vedlikeholdsfrie hus. Moderne funkishus og urbane boliger og hytter – tilpasset vår tids behov og familieforhold. Skjelett av stålarmert betong; Flatt tak med terrasse; Fri innvendig .

I mur og betong får du hverken sopp eller råte. Såfremt materialene ikke er kontinuerlig nedfuktet beholder materialene sine . Våre priser refererer til nøkkelferdig hus levert av Nøkkelhus AS eller. Vi har bedt ekspertene uttale seg: Er hus i mur eller tre det beste?

Betong, glass og ubehandlet tre går igjen i huset i Vollen. Nå bor de i et moderne funkishus tegnet av arkitekt Magnus Næss. Ved bygging av funkishus er mur et godt alternativ. Her kan man bygge hus med rette, glatte flater og unngå bruk av eksempelvis taklister. Jeg og min samboer vurderer og bygge hus.


Det vi først må ta stilling til er om vi skal bygge i tre, mur/betong eller en kombinasjon av dette . Store skyvedører fra stue, kjøkken og det største soverommet nærmest fjerner forskjellen på inne og ute. Ditt hus er min utsikt som det heter, sier arkitekt Skaara. T-Box er landets første ferdighus i betong. Funkisbolig for skrå tomt med carport og inngang nede. Felles oppholdsrom ligger på hovedplan og soverommene ligger i sokkeletasjen.


Vi har nettopp kjøpt en tomt på mål med utsikt over Oslofjorden. Vi ønsker å bygge et forholdsvis stort hus (5kvm+) til eget bruk med to . Snekker Har kjøpt et funkishus i mur fra 1964. Tenkte på en moderne trapp fra stua opp i den . Når arkitekter tegner hus til seg selv, blir resultatet alltid spennende. Adresse: Nordahl Griegs gate 2 55Haugesund Kontaktperson: Ernst Vikingsta tlf. Men også fordi mur har så store arkitektoniske muligheter.


Har du et antikt hvitt hus, vil det virke møkkete med en kritthvit grunnmur under. Ikke sett knallrosa eller skrikende gul farge på muren. Det er flere ulike fordeler med å bygge i mur som for mange kan være. Senere års bruk av acrylmaling har desverre ødelagt mange murhus – hus som mest .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.