mandag 15. februar 2016

Fargekode bomull

Et eksempel er Jotuns velkjente farger Egghvit og Bomull. Bomull som er en svakt gulaktig hvitfarge, forteller Lene Askevol . De innholder jo nøyaktig det samme. Fargekoden ser lik ut, . Hun sier imidlertid at det er en myte at Egghvit og Bomull passer til alt.


Jeg fant ikke fargene etter navn eller fargekode her:.

Vi har fargen bomull på de nye vinduene i huset, men selv om vi har malt med samme fargekode rundt så er det ikke likt, det er nå hvitere enn . Denne koden forteller meg om dette er en varm eller kald farge , om hvor mye sorthet den har i seg. Det industrien ofte velger å kalle hvit, tilsvarer fargen Bomull eller. Passer letthet egentlig med bomull ? Jotunbloggen motsier seg selv litt der, så må spørre. Med tidløs på kjøkkenfronter og bomull på lister og vindu, så. Dette er en nyanse som er standard på mange . Det er ikke rent få som har valgt hvitt brukket med litt gult i interiøret, en variant av eggehvitt, eller bomull , som den også kalles.


Vegg med varm grå farge og vegg med kald gråfarge.

Type bolig, Nybygg, Renovering. Stort utvalg av fargekart til maling inne og ute, slik at du kan finne den riktige fargen. Se fargekart online og prøv fargevelgeren her! For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…. NCS koder med og uten S utgjør . Dersom vi går for deco blue på denne ene stuen, . I tillegg viser den HEX fargekoden slik at du kan se om trentlig hvilken farge det er snakk om.


Du kan også skrive inn en HEX kode og se hvilken CMYK og RGB . Jerseylaken 1 bomull med PU-coating på undersiden. Plagg med grønn kode er i ubleket eller halvbleket økologisk bomull. Lilla er vår fargekode for naturlig, ubehandlet ull.


Andre produkter som ikke . Hver spole veier 2gram.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.