tirsdag 16. februar 2016

Elektro lærlingplass

I Bravida har vi mange lærlinger innen fagene elektro,rør og ventilasjon. Fag Som lærling i Bravida kan du velge mellom flere fag. Da kan en lærlingplass i Bane NOR være noe for deg!

Geir Johansen Storli, 999 Søk nå. Nord-Trøndelag og Nordland Fagområde: Telekom og Elektro. Søknad om lærlingplass eller praksisplass . Helsefagarbeidere Hjelpepleiere i hjemmesykepleien sone øst for Alta Kommune Helse- og .

En lærling er en elev som går i lære i et praktisk fag. I bedriften får du både opplæring og praksis i faget. I starten av læretiden er det mest opplæring, men etter . Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide. Finn informasjon om lærlingplass, lærlinglønn, lærlingkontrakt og alt annet.


Noen omskolerer seg, og noen har nylig ankommet landet. Det er ikke bare 16-åringer som vil bli elektrikere. Som lærling vil du hele veien bli fulgt opp av en erfaren veileder. Med tett oppfølgning ivaretas progresjon og kvaliteten på læretiden din.


Vi kan tilby et godt miljø, med en allsidig og målrettet opplæring hvor den enkelte lærling kan få prøve seg innenfor ulike arbeidsområder av det enkelte fag. Opplæringskontoret jobber med aktiv oppfølging av lærlingene og kvalitetsikkrer at hver enkelt lærling oppnår nødvendig kompetanse, som kreves for å utføre . Som lærling hos oss vil du få god oppfølging i et godt faglig miljø. Du blir en del av et det store laget som Mesta er, og du får arbeide sammen med erfarne . Til de som søker ledige stillinger i HOEL ELEKTRO AS. HOEL ELEKTRO AS er og skal være problemløsere og ressurspersoner for våre kunder.


Svithun Elektro AS - Er du lærling, vi trenger deg! Vi tar årlig inn nye lærlinger og gir disse en utfordrende start på karrièren og arbeidslivet. Eksempel på søknadsbrev for lærlingplass.


Det er ingen registrerte ledige stillinger i våre bedrifter for øyeblikket. Nå vet jeg ikke hvordan det er som elektriker, men som tømrer lærling burde man ivertfall gå for de mindre firmaene for å få god oppfølging og . Lærling Johann Pettersen i Bodø Elektro er i full gang med å montere utelys på Nordlandssykehuset. Han håper å bli elektroingeniør etter hvert . Lærling Energimontør (Skagerak Nett AS og Skagerak Elektro AS) - plasser.


Lærling Elektriker (Skagerak Elektro AS) - plasser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.