onsdag 17. februar 2016

Byggmax stige

Enkel stige, laget av rørprofil i aluminium. Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen Stiger og stillas. Vil du løfte byggeprosjektet til nye høyder Byggmax har alt ifra enkle til utskyvbare sti.

Stigen er produsert i C-profil og stegpinner i firkantprofil. Stabil og robust trappestige i aluminium som tåler tøff bruk. Stigen har en solid plattform på 375x2mm, og trinnene er montert med hydraulisk nagling . Trappestige med trappevanger produsert i glassfiber og trinnpinner i aluminium.

Glassfiber er praktisk ettersom det veier lite og ikke leder strøm, . Et komplett sett som gjør malingen mer bekvem og sikker. Med en fot montert står stigen sikrere og det er vanskeligere å skli sideveis. Foten anbefales på stiger som er lenger enn meter.


Et påbyggingsbart stillas med en plattformhøyde opp til m (arbeidshøyde ca m). Pakke består av: stk fellbar stegramme . Teleskopstigen kan enkelt stilles inn til den høyden som trengs for din jobb, trinn for .

Praktisk trappestige for allmenn bruk med plattform i galvanisert stål. Finnes i tre ulike størrelser med eller 4-trinn. Påbygningspakke består av: stk m stegrammer stk diagonale stag, stk plattform med luke, . Balko-konsoll som brukes ved installasjon av Skeppshult lagerstige. Bredden på stigen er ofte større på proffstiger en hobbyutgavene. Kjenner ikke den annonserte eller Byggmax men viĺle valgt en bred proff stige . I Byggmakkers varehus på Brobekk i Oslo fant vi nemlig en tretrinns gardintrapp (også kalt trappestige) til 5kroner.


Stige - stillas, stillasutleie, stige, stiger, rullestillas, fasadestillas, stillasmontering, stillaser, liftutleie - Finn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.