fredag 12. februar 2016

Bad inspirasjon blogg

Feminine former på vask, badekar, speil og møbler gjør badet til husets sensuelle rom. Som alt annet som gjelder hjem og interiør er også innredning av baderom et område under stadig utvikling. Trender og tendenser påvirker valgene vi tar, og det . Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags. Jeg tok en tur på Instagram for å finne baderomsinspirasjon.


Bonytt har i samarbeid med Modena Fliser designet trendbad Badet er et praktisk og….

Trenger du inspirasjon for den spennende tiden vi går inn i? GRØNT PÅ BADET : Har du plass, gjør du badet mye mer innbydende ved å sette inn møbler og store planter. Foto: All Over Press Norway. Legger ved litt inspirasjon på baderom som jeg synes har det lille ekstra. Hei, og stor takk for veldig inspirerende blogg :) Den er herved bokmerket.


Leter du etter inspirasjon til det nye badet ditt? INR har inspirasjonen og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, . Jeg blir så glad av et fint bad ! Så til deg som er midt i oppussing, eller bare evig drømmer, marmor er virkelig tingen.

Nyt disse bildene og drøm . Dette er døra inn til vårt nye bislag. Inn denne døra skal det bli gang, med en dør som går videre inn til kjøkkenet og en dør som går inn på et nytt bad. Renovere eller bygge nytt bad ? Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad. Da vi flyttet inn i leiligheten så var ikke badet stygt, men det var veldig mørkt. Vi ønsket oss ett lyst bad med store deilige fliser, så vi bestemte oss for å rive det.


Hej Camilla tack för super fin blogg ! Abboner på nyhetsbrevet vårt! Fine Bad ønsker å inspirere og hjelpe til når du skal pusse opp bad eller bygge hus og innrede nye baderom. Heisan, håper du har hatt ei fin helg:) Kost deg med et langt deilig bad kanskje. Kjent roen, velbehag, og kanskje et glass på kanten også.


Badet er stedet hvor du hver morgen møter deg selv halv-våken i speilet. Det er også stedet for å ta et bad eller en dusj og slappe av etter . I dette innlegget skal vi gå nærmere inn på detaljene på fliser og . Flisene passer overalt, enten det er kjøkken, bad eller stue. Vi har funnet inspirasjon hos de flinkeste i klassen.


Nytt bad med noe gammelt, nytt og blått!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.