onsdag 27. januar 2016

Lage benk av tømmer

Etter at trampolinen ble tatt ned for vinteren ble det et ledig område der vi har bygget en bål plass. Bord og benk i tømmer fra furu eller lerk. Benker som er laget fra liggende tømmer er noen av de sterkeste benker rundt.

Mange bygger tre benker til å bruke opp skrap fra større jobber, for eksempel en . Mitt første innfall var å lage en villmarksbenk i kraftig tømmer, men først måtte jeg teste jiggen og finne ut om dette var så enkelt som det så ut til. Vi skal lage oss en stooor tømmerbenk til bruk på fellesarealene. Den skal være minst meter lang med benk og bordplate i ett stykke.

Benker som er laget av landskapet tømmer er noen av de sterkeste benkene rundt. Mange bygge tømmer benker å bruke opp skrap fra større prosjekter, . Hva er bedre enn å sitte på en benk i hagen som du har laget selv? Her får du oppskriften på hvordan du lager en smart og enkel hagebenk. I Hytteliv nummer har vi vist deg hvordan du lager spisebord av brukte bord.


Sitter å ser etter tegninger på en rastebenk jeg tenkte å bygge. Er det noen her som har tegning på hvordan man skal lage en rastebenk? River av gamle låveplanker for å lage trendy hus.


Kjøkkenbordet ved veggen er en gammel slakterbenk fra 60-tallet, og på benken har.

Benker som er laget av landskapet tømmer er noen av de sterkeste benker rundt. Mange folk bygge tømmer benker å bruke opp skrap fra større . I denne artikkelen vil vi snakke om hvordan å lage benken fra loggene. Tømmerstokkene sammenføyes med passende lengder kamstål Ø eller.


Skoen benken er en hendig stykke møbler for portrom eller mudroom for å holde orden og organisasjon. Dette er kraftige, tunge benker og bord som ikke er egnet til å flytte på. Kan også lages med løse benker slik som nederste bilde. Denne laftede benken skal hjem til en privatkunde, og bli en fin.


Han kjører tømmer både i egen og naboenes skog, og har alltid . Jeg spør gårdeierne om å få hente bordkledning og annet tømmer fra sammenraste. Jeg skal lage en kjøkkenbenk nå, og den må naturlig nok . Solid utemøbel laget av grov gran med bord og benker i ett samt frittstående benker:. På saga videreforedles noe eget tømmer til lager og litt på bestilling fra .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.