onsdag 27. januar 2016

Glass drammen

Glass Bar Grill er stedet i Drammen som serverer god mat i hyggelige omgivelser. Restauranten ligger fantastisk til ved elvebredden i Drammen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Drammen: Se objektive anmeldelser av glass brasserie og bar, vurdert til av på TripAdvisor og vurdert som nr. Håndblåste glass og karafler til alle anledninger. Besøk verkstedet i Drammen eller vår nettbutikk.


Vi holder til i Drammen og utfører det meste innen tradisjonelt glassmesterarbeid. Vi vektlegger god service og kvalitet til enhver tid. Si hva du mener om Glass brasserie og bar!

DRAMMEN) Det er hektisk virksomhet på Kari Ulleberg og den berømte Glasshytta i Drammen. Aldri har hun og verkstedet hennes skapt vakrere glass. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Drammen.


Glass Grill Bar er en restaurant beliggende på Bragernes ved elvebredden. Vårt rektangulære glassbygg inneholder lun atmosfære og en fantastisk ute . Etter ni års drift var tiden uunngåelig kommet for å fornye Glass Grill Bar i Drammen. Nå ønsket eierne et mer klassisk og lunere interiør, men fremdeles en . Hurtigruta Carglass Drammen ligger i det gamle Osrambygget (nå kalt Proffparken) sammen med Wurth og Swedol. Glass- og metallemballasje er glass og metall som det har vært mat og drikke i. Glass- og metallemballasje hentes hver 8. GlassCup 20arrangeres av Glassverket idrettsforening i Drammen 22. Som firmanavnet tilsier, tar vi alt som måtte være av glass og glassmontering.


Avdelingen vår i Drammen gjør at vi også kan tilby våre tjenester på strekningen . Vi leverer rekkverk i rustfritt stål og glass, helglassrekkverk, barutstyr, samt utemøbler,møbler og interiør for hotell- og restaurantbransjen. Glasskunstnerne Kari Håkonsen og Vidar Koksvik har drevet glassverkstedet Klart glass på Tjura (Grue kommune) i Hedmark i år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.