onsdag 20. januar 2016

Jotun valmuefrø

Produkttype: Toppstrøk. Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt . Skatollet og gyngestolen i bakgrunnen er fra en gård som er barndomshjemmet til Karis farmor. Anbefalt farge til listverk og detaljer: . Gratis hjemlevering i hele Norge.


Er det noen som har malt vegger med disse fargene?

Hvordan ble resultatet? Jeg har lyst til å male noen vegger på kjøkkenet med valmuefrø. Her ser du hvordan du maler med . Lisens, Creative Commons navngivelse, ingen bearbeidelse (?).


Er igjen ca liter kalkmaling. GLOBAL FARGESJEF I JOTUN. VALMUEFRØ LADY MINERALS. Selger et uåpnet 3L-spann med Jorun valmuefrø grå-maling som vi har til overs etter å ha malet soverommet.

This Pin was discovered by Silje Dahl Tuff. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Deretter med JOTUN Sparkel vegg og tak - medium.


Alle gulvene i andre etasje er malt i samme . Vi begynner å bevege oss bort fra trenden med fire hvite vegger, spår trendanalytiker og fargesjef i Jotun , Lisbeth Larsen. Valmuefrø – en mørkere grå tone med hint av gult i. Jotun garanterer kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter. FRODIG OG MODERNE: Puss opp med kalkmalingen Jotun Green Leaf på dine. Fargesjef i Jotun , Lisbeth Larsen om.


Utforsk disse og flere idéer! I Kjellerstuen bruker jeg en som heter valmuefrø men den er muligens litt mørk. Da Jotun LADY lanserte det nye fargekartet ble jeg ikke i tvil om hvilken farge som kunne passe.


Vi har også Skumring fra Jotun. Kjøkkenet fikk et helt nytt uttrykk med litt maling . Høstens fineste farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.