torsdag 21. januar 2016

Fukt i betonggulv

Hvor dypt trekker fukt i betong og hvor lang tid tar det. Hvor lang tid tar det å tørke ut et betongdekke. Fukt i underlaget for gulvbelegg skaper mange problemer. Betong trenger lang tid for å oppnå tilstrekkelig lavt fuktinnhold.


Platon Gulv løser de alle fleste fuktproblemer i betonggulv ved ”passiv” lufting mot rommet som vist i monteringsanvisningen. Ved særlige problemer med fukt , .

Fukt i kjeller må bekjempes for å unngå bygg- og helseskader. Det vanligste tiltaket mot fuktig kjeller er drenering, men det finnes også andre . Mange har opplevd å få fuktflekker og saltutslag på betonggulv i kjeller, garasje eller på. Nå finnes det hjelp som kan stoppe fukt og saltutslag.


For hvis vegger og golv ikke er beskyttet mot fukt fra grunnen, så kan råte. Tette hellimte belegg på for fuktig betong : ▫ Limet forsåpes (hydrolyse) av høyt alkalisk fuktnivå og mister heften. Skal en måle fukt i et baderom, må en gå inn i konstruksjonen.


Skal du måle fuktigheten i betong , må du bore, og la sensorer stå i over tid. Uttørking av betong En kvadratmeter av et nystøpt betongdekke av normal kvalitet med.

Den omgivende luften har temperatur °C og relativ fuktighet. Så nå skal jeg la dette tørke. Under betongen har jeg gulvvarme, som er lagt i. Du vurderer en fuktbeskyttelse over et fuktig betonggulv som kan . Fukt stiger opp fra grunnen og belegget blærer. Eksempel på golvoppbygning med isolasjon, fuktsikring, varmekabler og betongpåstøp oppå . Hvis kjelleren er fuktig , finnes det ulike løsninger. Vi gir deg en oversikt.


Målemetoder og uttørking. Litteraturundersøkelse. Controll Betongtett er et dyptrengende, fargeløst og giftfritt behandlingsprodukt.


Gir permanent beskyttelse av murverk og betong mot fukt og vanninntrengning. Bli kvitt fukten i kjelleren. Stopper fukt i mur og betong. I kontakt med sluttbruker opplever vi svært ofte at kunnskapen om betong er varierende.


Det veksles mye i uttrykkende når fuktproblemer skal beskrives, kanskje . Vi kartlegger, gir råd og utfører målinger ved alle typer fukt og fuktskader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.