torsdag 21. januar 2016

Fliser askøy

Logg inn for å handle hos oss. Rissenål for fliser , herdet spiss. Velkommen til Askøy Brensel AS. Av brensel leverer vi parafin, fyringsolje samt bjørkeved.


Nødvendig verktøy og tilbehør finner du i butikken vår. Vi har god erfaring med .

Hos oss får du til enhver tid kvalitetsprodukter som . Etter år på Ravnanger flyttet bedriften til større lokaler på Juvik. Flislegging bør utføres på en fagmessig måte. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Askøy. Nå gjelder det altså å gjøres seg kjent ute i verden, ikke minst på Askøy.


Flisforfolk har prioritert å lage fine utstillinger, så vi håper askøyværingene . Velg et annet byggevarehus. Tilbudet gjelder ut Februar :) Kom innom å se vår utstilling!

Flesland Flis er en velkjent og velrenomert flislegger i Bergen. Lokalisert i Fleslandsveien 141b i Bergen. Norfloor tilbyr et stort utvalg av fliser , naturstein, baderomsmøbler samt tilbehørsprodukter. Vi lagerfører det meste av det du finner utstilt og kan levere på kun få dager. NorFloor - Fliser i Bergen.


Ring gratis til Askøy Flisesenter nå eller skriv en vurdering. Askøy Murerverktøy AS er leverandør av kvalitetsverktøy og maskiner til mur og flis. Vi leverer til butikker som forhandler keramiske fliser og byggevarer, og har avtaler med de største kjedene og flisebutikkene i Norge. Vi selger ikke til sluttbruker, men hjelper dere mer enn gjerne med å finne en av våre forhandlere. Askøy - Nydelig leilighet i øverste etasje med terrasser.


Boligtype: Leilighet, Eierleilighet. Felleskostnader: Kr 10-. Flis og Gulv Askøy in Hauglandshella, reviews by real people. Alle overflater trenger vedlikehold!


Daglig eller periodisk - Tenk Faber. Vannbasert vann- og oljeavvisende impregnering - en miljøvennlig impregnering for betong og naturstein. Profesjonelle produkter for rengjøring, impregnering og vedlikehold av alle typer naturstein og fliser.

Kjøkken: Moderne kjøkken med hvite fyllingfronter og laminat benkeplate. Integrert stekeovn, keramisk platetopp, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og ventilator. Kjøkkenet er levert av Sigdal og alle hvitevarer på kjøkkenet er fra Siemens. Bad: Lekkert bad med keramiske fliser på gulv og vegger.


Detaljerte lister over type flis og verktøy foreligger og fremlegges ved etterspørsel. Noen som har erfaring med dette? Overtar et gammelt hus om 2-uker og vi vil fornye badet uten de allt for store kostnadene. Badet skal rives igjen i løpet av ca 5år, da det i utgangspunktet er litt lite.


Nå er det helfliset men med grønne og brune fliser og med grønt toalett og vask. Prosjektet består av leiligheter fordelt på bygg over etasjer. Moderne høyglans HTH kjøkken (velge ulike fargenyanser). Fasadene består av steni-plater og keramiske fliser , noe som betyr lang levetid og enkelt vedlikehold. Innvendig er det betong og fliser i fellesareal.


I butikkene er det fliser eller tre på gulvene. Det ble praktisert rent bygg under oppføringen. Det er mulig å bygge kjøpesenteret videre ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.