onsdag 20. januar 2016

Elektro grunnkurs

Fylkenes informasjonstjeneste for søkere til videregående opplæring. Læreplan i felles programfag i Vgelektrofag. Dagens samfunn er avhengig av en rekke elektriske systemer som må fungere.


Systemer som leverer elektrisk . Yrker Bufret Lignende Mulighetene for å jobbe innenfor elektrofaget er mange, og elektorfagarbeideryrket spenner vidt.

Det er gode muligheter for å spesialisere seg innenfor en rekke . Tar du Elektrofag Vgvia NKI Nettstudier kan du jobbe i ditt eget tempo. Eksamen tar du på nærmeste videregående skole. På utkikk etter kurs eller studier i elektrofag ? Finn ditt studie eller kurs på Kursguiden. Vi har kurs over hele landet! Denne læreplanen omfatter studieretningsfagene for grunnkurs elektrofag.


Når læreplanene for hele utdanningsløpet foreligger, vil de enkelte læreplaner bli satt.

Søkeresultater for Grunnkurs elektrofag - Haugenbok. Ove Auli: Elektroteknikk - Grunnkurs elektrolinje lærebok: Oppgavesamling, Løsningsforslag. Læreverk for VgElektrofag.


I de reviderte utgavene er fagstoffet oppdatert, mange av kapitlene er redigert og supplert med flere praktiske eksempler. Opptakskrav: Kurset bygger på læreplanen for Vgelektro evt. VgTIP eller tilsvarende læreplaner i RGK elektro evt GK mekanisk. Boka dekker målene i felles linjefag, elektroteknikk, i læreplanen for teknisk fagskole, linje for elektro.


I tillegg inneholder den noe repetisjon fra grunnkurs og. Tilgang: Tilgang for norske IP-adresser. Norsk grunnkurs Førstehjelp Elektro.


Kurset handlar om skader som oppstår ved arbeid på anlegg med straum, og kva du skal gjere hvis nokon får . Les hva elektrofag -elevene Didrik og Jan-Kristian sier om å være. Etter grunnkurs elektro og videregående kurs elektro (VG2) tegnes . Vi tilbyr grunnkurs i tavleskolen modul 1. Etter gjennomført kurs skal deltakerne ha god teoretisk basiskunnskap for videre praktisk opplæring i bedrift. UPS - teknologi, regelverk og.


Strømforsyninger - Diskusjon.

Kan noen sette opp et elektro stykke(matte)? Jeg hadde på grunnkurs elektro. Sliter med å velge mellom elenergi og automasjon neste år.


Har mest lyst til å bli FU-operatør, men dette innebærer at jeg må flytte til en . Kurset, som ble arrangert i Enhet for Kommunalteknikk sine kurslokaler på Hagelin, hadde deltakere fra medlemmer. Utanningsmessig er forskjellen at en automatiker er elektrofag med grunnkurs elektro som grunnlag, mens en automatikkmekaniker har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.