fredag 22. januar 2016

Bygge garderobe skråtak

Du kan enten bestille en møbelsnekker, eller benytte et spesialfirma som bygger. Noen her som har lagd seg garderobeskap til skråtak ? Lurer på om pax-stammene fra ikea kan benyttes? Jeg har ett soverom med skråtak som jeg har pusset opp, før så var det innebygde skap (gammelt hus) under skråtaket som jeg har revet.


Du kan besøke alle møbelforretninger i landet uten å finne et skap som dette.

Men når du lager skapet selv, kan du få det til å passe perfekt til alle rom, også til. Du kan også bygge nattbord på hver siden med dype skuffer som utnytter. En enkel og rimelig garderobeløsning i et rom med skråtak er å . Det ble bygget en miks av integrerte skap, skuffer, gjesteseng, radiatorskjulere og arbeidsbord.


Gulvene i alle rommene ble skiftet ut, og alle . F eks har Obs- bygg skapdører i diverse størrelse. Du får kjøpt skap som er tilpasset skråtak. Smale nisjer, knevegger under skråtak og skjeve gulv er ingen hindring for å lage både vakre og praktiske løsninger.

Blå garderobeskap under skråtak. Tenk på dette, før du bestiller garderobe. Du kan fint bygge skyvedørsgarderober under skråtak , så får du utnyttet plassen mye bedre. Med vår garderobeløsning fra Langlo er det mange muligheter.


Utnytt hjørner, nisjer, skråtak og andre krinkelkroker som ellers ikke ville blitt benyttet. Hei, Søker noen som kan bygge en garderobe på plass i rom med skråtak , helst med skyvedørsløsning. Bredde ca 7m varav ca 7m er full . Rundstokker, delt på langs. Da interiørstylist Mette Helena Rasmussen skulle fornye soverommet, var hun opptatt av å få så . Lagringsplass får man sjelden nok av, enten du har bygget nytt eller har kjøpt en. Monica Karlsen, produktsjef for kjøkken, ba garderobe og gulv i MAXBO.


Mange kvadratmeter potensiell lagring skjuler seg bak skråvegger i de . Mange norske hus bygges med skråtak i andre etasje, noe som byr på. Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Garderobeskap laget til under trapp.


Bygget inn bokhyller fra Ikea. Skap laget under skråtak , men kontor del, tv-del, bokhyller og oppbevaring bak dørene.

Det er vel og greit det, men kunne tenkt å utnytte de litt ved å bygge skap inn. Da lurte jeg egentlig på om noen leverte slik?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.