torsdag 21. januar 2016

Avrettingsmasse kalkulator

Har laget en kalkulator i MS Excel 20for å beregne hvor mye . Alle gulv hvor det skal legges avrettingsmasse rett på underlaget må primes på forhånd med Weber. For blandingsforhold se primeremballasjen.

Denne kalkulatoren er laget for å gi en omtrentlig mengde for noen av materialene du vil trenge til ditt flis prosjekt. Fiber- og plastarmert avrettingsmasse til rehabilitering og plansparkling i baderom. Et godt resultat er avhengig av at avrettingsmassen har god heft til underlaget, følgelig er det viktig at klargjøring av underlaget utføres grundig. Hey'di Rett på Gulvet Normal er en avrettingsmasse for alle underlag før overdekking med gulvbelegg, fliser m.

Hey'di Rett på Gulvet Normal benyttes også til . Når avrettingsmassen er tørr, primes den igjen før man legger ut varmekablene og neste lag med avrettingsmasse. HEY'DI RETTSLETT Sparkel- og avrettingsmasser for gulv. Hey'di as, Denne brosjyren omfatter beskrivelser av de forskjellige . Noen som kan si hvordan det er å legge teppegulv på repoene hvis den er buet .

Fremragende flytegenskaper og lavere forbruk. Gir belegningsklare gulv i én arbeidsoperasjon. Verktøy for beregning av hvor mye fugemasse som trengs til din jobb. Spør oss om råd når du velger byggevarer og verktøy. Hos oss finner du byggevarer til ditt byggeprosjekt - trelast, tak, mur, . Er det større gliper eller søkk på mer enn 2–mm, må gulvet jevnes med avrettingsmasse.


Kanskje er det også ”topper” som må høvles eller . Tyngre bygningsmaterialer (betong, tegl, lettklinker osv.): Så å si alltid den største fraksjonen i forbindelse med riving. Strengt tatt så er dette et gulv som burde vært avrettet, enten med avrettingsmasse eller helst med et nytt gulv. Huseier har valgt å beholde det orginale gulvet for . Avrettingsmasse kommer som pulver som blandes ut med og flyter utover til en jevn, glatt og hard masse.


Til avgrensning av selvutjevnende avrettingsmasser. Her kan du på en enkel måte finne ut hva du behøver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.