fredag 22. januar 2016

Avfukter pris

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Vi hjelper deg å velge blant varer. Se laveste pris fra over 3nettbutikker.


Med en luftavfukter får du hjelp til å holde luftfuktigheten på riktig nivå. I bomiljø, bo kjeller og loft – avfukteren reduserer risikoen for fukt- og råteskader og gir et bedre inneklima, uansett rom. Ved å plassere en avfukter nær tørkestativet, sikrer du raskere klestørk, ettersom avfukteren trekker til seg fukten samtidig som den .

Bufret Du tenker kanskje det er rart at man trenger en luftavfukter i et land som er så tørt og fint som Norge. Men det finnes allikevel mange grunner til at det kan være kjekt med en avfukter , for eksempel er noen rom mer utsatt for fukt, blant annet våtrom, kjellere og lagerrom. Alt i alt får du en effektiv og pålitelig avfukter i mellomklassen, både når det gjelder størrelse, effektivitet og pris. Utvalgte fordeler ved Woods DS15F: Automatisk avriming Varmepumpe-effekt Arbeidsområde på 1kvm Mulighet for 6-års garanti To hastighetsinnstillinger. Klikk på de forskjellige bildene for å lese mer om hver enkelt produkt!


Har du behov for avfukter - eller befukterutstyr? Kontakt en av våre avdelinger ved Utleiesenteret i dag for en nærmere avtale! Avfuktere brukes primært vår, sommer og høst.

Så gjentok vi hele operasjonen, bortsett fra at vi brukte en luftavfukter. Da tørket alt på under timer og avfukteren hadde samlet opp liter vann. Klestørking med avfukter er en utmerket måte å benytte avfukteren på, sier Sæthre. Noen av produktene vi i Klikk.


Få en ny kjeller med avfukter ! Den er i tillegg utmerket for å tørke klær! Scorer topp i DinSide sin test! Ifølge den svenske Energimyndigheten kan en luftavfukter ofte være en mer effektiv måte å avfukte et rom enn å varme opp det - ut fra et energisynspunkt. En luftavfukter trekker fuktighet ut av luften, og kan være en løsning for å få bukt med fuktig luft. Hjul og løftegrep for enkel forflytning.


Bedre å kjøpe enn å leie. Selges enkeltvis eller samlet. Denne avfukteren har jeg nå hatt i ett år og den virker utmerket. Fuktigheten i krypkjelleren gikk ned fra ca.


Inneklimaet i resten av kjelleren har blitt upåklagelig. Våre avfuktere forbedrer inneklimaet i huset. For å kunne levere disse avfukterene som er produsert for det profesjonelle markedet til fornuftige priser til private, har vi valgt å levere direkte fra vårt importlager via nettbutikken.

På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom byggevarehusene. Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris. Sortér etter relevans, Sortér etter pris høy-lav, Sortér etter pris lav-høy .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.