mandag 7. desember 2015

Plassering av sikringsskap

Du kan for eksempel plassere det i et annet skap, men da må det ikke stables en hel rekke saker foran. Hei, Holder på å bygge ny hytte, og i den forbindelse har jeg et spørsmål: Kan sikringsskap plasseres i vegg inn mot bad? Hei, jeg skal oppdatere det elektriske og legge opp en del nytt i .

DSB har ved publikasjonen Elsikkerhet sagt at sikringsskap og inntak ikke skal plasseres i våtrom ganske innlysende i grunn. Det verste eksempelet vi har sett på et innebygget sikringsskap, var et sikringsskap som var plassert i et teknisk rom man kun hadde tilgang til . Sikringsskap er hjertet i det elektriske boligens eller byggets el-installasjon. Sikringsskapet skal plasseres slik at det er enkelt å skifte eller etterse sikringer .

Sikringsskap forhindrer overbelastning på bygningens elektriske systemer. Er du i tvil om hvor du bør plassere ditt sikringsskap kan vi hjelpe deg med å finne . All strømmen du bruker går gjennom sikringsskapet. Sikringsskapet er et knutepunkt med store belastninger og risiko for varmgang dersom det oppstår en feil.


Eventuell ringetransformator bør plasseres utenfor sikringsskapet for ikke å blande sterkstrøms- og svakstrømsledninger. Plassbehov for sikringsskapet er vist i fig. Til nå har de fleste målere i eneboliger vært plassert innvendig.


Vi oppfatter henvendelsene dit hen at spørsmålene ikke omfatter plassering av sikringsskap (disse er plassert i hver bruksenhet). Sikringsskap plasseres som hovedregel i bod eller i gang, avvik fra dette vil .

Disse kan enten integreres i ladestasjonen eller monteres i sikringsskapet. Automatsikringer for plassering i sikringsskap. Antennene for radiosystemet bør plasseres utenfor sikringsskapet. Sikringsskap er av metall og demper radiosisgnaler.


Vennligst returner brukte lysstoffrør til sericebygget. Sikringsskap på Pentagon Oversikt over plassering av sikringskap til hybler og dubletter. Vil også flytte sikringsskap pga ombyggingen.


Skissert inn forslag til plassering av sikringsskap, samt plassering av LED-spotter og stikk på vaskerom . Informere om rømningsveier og plassering av brannslukningsapparat og slanger. Vis plassering av sikringsskap og bryter for avtrekksvifte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.