onsdag 9. desember 2015

Montere tv på vegg

Her er tips til montering og hvilke feller du skal unngå. Skal TV-en sitte fast på veggen, eller vil du ha muligheten til å svinge og. Siden en flatskjerm-TV ikke har noe plasskrevende bilderør, er det mulig å montere den på veggen akkurat som et maleri.

Resultatet blir at TV-en ikke bygger mer enn centimeter fra vegg til. MONTERING: Slik plasseres Sony-skjermen tett inntil vegg. Jeg har lagt inn rør i veggen for tv og hjemmekino og slik røra er plassert nå vil det være 100cm fra gulv til bunnen av TV!


Denne skal henge over en tv benk som er ca.

Hvor langt over denne mener dere at tv'en bør . Et standard veggfeste kommer i to deler hvor den ene delen skrus fast i veggen, og den andre (braketten) monteres til TV-en slik at den kan hektes på plass. Har en flatskjerm jeg gjerne skulle ha hengt opp på veggen. En jeg kjenner kjøpte stereo/tv-benk med rygg for montering av flatskjerm.


Det er imidlertid ikke alle som er like enkle å montere, så det kan være lurt å laste ned . For eksempel denne TV-veggen som du kan bygge selv. Bosch Gjør-det-selv: Vegg for flatskjerm. Nå er tiden kommet for å montere sokkel eller veggbrakett. Uansett om du skal henge TV-en på vegg eller stå på bor gjelder det å få til en .

Tabben som mange gjør når de skal henge tv på veggen er at de. Den er nok montert 10-20cm for høyt i forhold til det optimale, men jeg vil ha . Veggfeste til flatskjerm - posted in Tv-apparater: Hei Jeg har nettopp. Med sikkerhetslås slik at TV-en ikke faller av festet.


Skruer inngår for å feste stativet i TV-en, men ikke for . Her hos expert vet vi hva stativer og montering kan gjøre for det endelige produkt,. Passer til TV-er opptil tommer; Maksvekt på TV: kg; Veggfestene har . Men selv om de fleste i huset er enige om at TV må man ha, så kan det. For ulike serier og størrelser TV-er kan du montere WMN250M enten mm eller mm fra veggen som vist i bruksanvisningen, slik at det alltid er nok plass til .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.