mandag 14. desember 2015

Lag ditt eget kjøkken

Du kan velge å tegne kjøkkenet , badet eller garderoben fra grunnen av eller å bruke den innebygde automatiske designfunksjonen, som raskt vil gi deg forslag til innredning. Hele Gjør Det Selv HTH-sortimentet er tilgjengelig, og så snart du er klar kan du bestille alt på nett. Velkommen til Sigdal sin kjøkkenplanlegger.


Med vår nye kjøkkeplanlegger kan du enkelt designe din kjøkkendrøm på få minutter. Tegn ditt eget kjøkken ! Vi har eget tegneprogram.

Vårt tegneprogram er nå oppdatert med våre fronter, om du ønsker slett kjøkken eller kjøkken med profiler. Design kjøkkenet ditt med hjelp av Nordsjø 3D. Her kommer du inn på vår server og kan designe ditt nye kjøkken eller bad.


Lag ditt eget kjøkken , garderobe, bad eller rom slik du selv ønsker det og send det inn til oss, så tar vi kontakt med deg for å få din drøm oppfylt! Fornavn (obligatorisk). Etternavn (obligatorisk). Adresse: Postnummer: Sted: Din E-post (obligatorisk). Hva ønsker du befaring for?


Kvik 360° lar deg oppleve hvordan det nye Kvik- kjøkkenet vil se ut hjemme hos deg.

Vil du oppleve det nye kjøkkenet i ditt eget hjem i 360°? Bestill gratis innredningshjelp hos den lokale Kvik-butikken. Virker bare hvis du har fått laget et kjøkken og har fått melding om at bildet er tilgjengelig. Takket være våre planleggingsverktøy kan du enkelt møblere ditt hjem, og planlegge dine innkjøp. Prøv deg frem med ulike stiler og kombinasjoner.


Den er enkel å bruke og lar deg visualisere din drøm. Det er mange ting å tenke på når du skal planlegge nytt kjøkken og mange viktige avgjørelser som skal tas når man skal bytte kjøkken. Med vår checkliste og tegneverktøyet Kitchen Planner hjelper vi deg med å komme . Men om du vil lage ditt eget kjøkken , er det også mulig, og ikke altfor vanskelig.


Du kan nemlig jukse deg til et nytt kjøkken ved hjelp av en gammel innredning. Da får du et kjøkken med innfelte dører og . Drømmer du om å pusse opp kjøkkenet ? Med en kjøkkenplanlegger kan du enkelt designe og planlegge de beste løsningene for ditt kjøkken. TEGN DITT BAD MED TEGNEPROGRAMMET FRA ROOMSKETCHER.


Her er en oversikt over kjøkkenplanleggere og andre rom-design programmer. Kjøkkenet er ofte der familien samles til hverdagen måltider og mange gjøremål. Men det er også her både festligheter og de gode nattlige samtalene over et glass vin finner sted. Hjemme hos oss har vi åpen kjøkkenløsning mot stuen og spisestuen, noe som vi er kjempefornøyd med.


Lag plantegninger og interiørdesign på nett.

Du kan tegne selv eller bestille fra vår tegneservice. Med RoomSketcher får du en interaktiv plantegning som du kan redigere online. Dessverre er det slik at de fleste gode dataprogrammene til formålet er kostbare, og å få en konsulent eller arkitekt til å gjøre jobben er heller ikke noe som er morsomt for deg som lett får . På HTH kan våre kjøkkenkonsulenter tegne opp ditt framtidige kjøkken i 3D. Vi ser mulighetene slik at du.


De er logisk oppdelt i kategorier – f. Noen av bildene er typisk amerikanske i stilen, men du kan likevel finne mange designperler, som helt sikkert kan inspirere deg og bringe deg enda et skritt videre i ditt eget kjøkkenprosjekt. Inspirasjons-appen Kitchen Decor .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.