onsdag 16. desember 2015

Kontroll elektrisk anlegg

Her om dagen kom det et brev fra Infratek om pålagt kontroll av elektrisk anlegg. Sikkert fint å få gjort, men jeg er usikker på hva de egentlig er . Vi sender ut varsel om kontroll på vegne av vår oppdragsgiver (nettselskap). Elsikkerhet Norge utfører sikkerhetskontroll av det elektriske anlegget på vegne av . Denne dagen var imidlertid forbeholdt det elektriske anlegget.

Stefan Larsen, elektriker og elkontrollør i Bravida, begynte kontrollen i husets . EL-sjekk er en systematisk gjennomgang av sikringsskap, kabler, stikkontakter og brytere, osv. Elsjekken = Garanti for at elektrisk anlegg er i orden. Følgende sjekkliste skal benyttes av leietaker når de to årlige sjekkrundene på det elektriske anlegget.


Enten i form av avviksliste direkte i system(perm). Dukket opp i postkassen i dag. Noen som vet hva de sjekker og hva de er mest opptatt av? Tilsynsingeniørene gjennomfører årlig en rekke kontroller av el - anleggene i.

Prosedyren ved kontroll av og utbedring av feil i et elektrisk anlegg er som følger:. Da går kontrollen raskere både for deg og for oss! Har du nytt hus, eller har du hatt arbeider på det elektriske anlegget de siste årene? El- kontroll er en utvidet kontroll av det elektriske anlegget , utført av . Som boligeier eller eiendomsbesitter er du ansvarlig for jevnlig kontroll av det elektriske anlegget ditt.


Vi utfører markedskontroll av elektriske produkter i hele Hafslund Nett sitt område. Det er også registrert at det blir foretatt Visuell kontroll av det elektriske anlegget iht. IK-forskriften for virksomheter av personell med ulik . Dette bør du vite om kontroll av elektriske anlegg. Omtrent halvparten av boligbrannene her til lands skyldes feil i elanlegg eller feil bruk av elektrisk utstyr. Denne lov omfatter alle elektriske anlegg og alt elektrisk utstyr, unntatt radiotelegraf og.


Fikk et brev med tittelen Varsel om kontroll av elektrisk anlegg og plikt til å være til stede. Den enkleste måten å sikre at du har et sikkert, elektrisk anlegg hjemme, er å. Det står at mitt anlegg er plukket ut for kontroll i . De sjekker at det elektriske anlegget i huset ditt er i tråd med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.