fredag 25. desember 2015

Gratis fyllmasse

Send oss en mail med navn, telefonnummer og adresse så tar vi kontakt. GRATIS FYLLMASSE JORD LEIRE,SPRENGSTEIN ELLER BETONG TILKJØRT OSLO OMEGN AKESRHUS Ønsker du gratis fyllmasse ? Jeg har en bod som skal bli nedgravd på to sider og trenger i den forbindelse ca 5-mmed fyllmasse.

Noen andre i området som trenger fyllmasse kan gjerne gi meg beskjed! Statens vegvesen tilbaud Hol kommune gratis overskotsmasse frå Geiteryggtunnelen. Mange hele mursteiner som gis bort ved he ting. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! Få tilbud fra flere leverandører fra Hagan.


Anbudstorget har over 50leverandører i mer enn bransjer. Hei er det noen som trenger fyllmasse så har jeg ca et lastebil lass som kan hentes gratis mot fjerning. Trenger gratis fyllmasse til opparbeiding av tomt. Lett adkomst til dumpingplass, ca 200m unna RV 11 ved . Tidligere har LKAB tilbudt folk gratis fyllmasse fra SILA-anlegget mot at den ble hentet.


Nå vurderer selskapet om de også skal betale for . GRATIS TOMT: Gråstein er det ingen mangel på i Bergen. Fyllmasse fra tunneler dumpes i dag i vann og dalfører. Fyllmasse gies bort østfold/oslo/akershus/vestfold. Dette er fritt tilkjørt,og massen er gratis.


Firma ba om gratis industritomt av Sauda kommune i 2005. Steinmassene ble brukt som fyllmasse på tomta. Statens vegvesen om gratis fyllmasse om i stand.


Her kunne etter min mening massen ha blitt tømt, og kommunen hadde fått gratis fyllmasse til å jevne ut tomtene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.