onsdag 30. desember 2015

Gelender glass

JPG,ow:81pt:Utvendig rekkverk i glass og stål Trappekompaniet,rh:trappekompaniet. Lagerutsalget Øst,rh:lagerutsalget. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. Design og bestill ditt innendørs glassrekkverk hos Rekkverkbutikken.


Tilpass etter dine mål og din smak. VI leverer fraktfritt hjem til din dør.

Leveringstid: 3-dager. Oppgitte pris pr meter. Enkelt system for trapperekkverk. Glassrekkverk: gjør det. Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon!


Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i aluminium med eller uten glass for innendørs og utendørs bruk. Disse er mer prisgunstige enn rekkverk i rustfritt stål. Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og veiledning når du skal velge! Aluminium er motstandsdyktig mot den kontinuerlige oksidasjonen som gjør .

Naturen bringes inn og du kan nyte lyset og utsikten. Med vår fleksible løsning får du på en enkel måte et glassrekkverk som er både elegant og sikkert. Ta kontakt med oss idag! Ta gjerne en kikk på våre bildegallerier med mange eksempler på rekkverk vi har levert.


Hos MAXBO finner du forskjellige typer rekkverk til terrassen og hagegjerde. Kjøp på nett eller i butikk. Vi skaffer også andre typer om du har spesielle ønsker, og kan også levere bare glass eller bare festebrakketter og stolper om du selv vil konstruere ditt eget rekkverk. Alt glass er herdet og laminert. Vi er muligens landets mest allsidige leverandør av rekkverk i rustfritt stål og glass , og har de absolutt beste prisene i markedet.


Vi leverer kun kvalitet, alt stål er i syrefast 3og glass er laminert og herdet med polerte kanter. Sjekk rekkverkskatalog her: . Vi leverer førsteklasses glassrekkverk i flere typer, side og toppmonterte . Våre glassrekkverk kan leveres i mange alternative utførelser. Velger du foldedører eller rekkverk med laminert sikkerhetsglass slipper du lyset og naturen inn i boligen din på en helt ny m. Europris tilbyr et vedlikeholdsfritt modulbasert glassgjerde som er enkelt å montere.


Modulsystemet består av både sotet og klart glass , i tre forskjellige størrelser, samt stolper i flere høyder og vinkler. Rekkverk i glass slipper inn rikelig med lys og lar deg beholde den vakre utsikten. Stål har vært veldig in i flere år, men det er kanskje litt på tilbakegang nå.


Samtidig ser vi at rekkverk i glass øker i popularitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.