onsdag 30. desember 2015

Farge inspirasjon soverom

Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger. Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du . Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet!

Bort med minimalisme og fargeløs interiør. BLÅTT, MØNSTER OG TEKSTILER: Velur, bomull og lin vil du se mye av på soverommene. Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne! Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant .

Fargene er på vei oppover veggene, også på soverommet. La deg inspirere av hvordan de har klart å kombinere stil og kos i disse sju . UNNGÅ HVITT PÅ SOVEROMMET: Det kan ødelegge nattesøvnen. Farger påvirker oss mer enn vi tror - og spesielt på soverommet har det . Skal male soverommet, og ønsker tips til en mørk farge.


Jotuns BLÅ favoritter samlet Blått er en farge mange har fått øyne opp for, og det skjønner vi godt! Lene blogger om trender, tips og inspirasjon. Den aller aller beste fargen å ha på soverommet er blått.

IFI - Informasjonskontoret for farge og interiør. Mørke farger var en selvfølge da soverommet skulle fargesettes. Her på siden får du både fargeinspirasjon, videoer og tekstguides, så du har alt du trenger for å komme i gang med og gjennomføre ditt soverum-prosjekt. Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i. Soverommet tåler litt mørkere farger enn mange andre rom.


Fargerike har allerede avslørt at årets farge for 20er rosa, men hvilke andre. Vis alle; Stue; Soverom; Barnerom; Gjør det selv. Grand Hotel + Fargerike - Årets Farge 20møter norsk design! Den ene veggen på soverommet er malt i en militærgrønn farge og gir rommet både mer dybde og et lunere inntrykk. Kjøkkenet er malt I en ren grå farge som . For dager siden - Soverom Farge Inspirasjon : Soverommet hjemme hos trenger å freshes opp.


Soverom Farge Inspirasjon : tips til hodegjerder slik fã r du . Fargene er tidløse noe som gjør det enkelt å tilpasse barnets alder senere i livet. Enkelte farger gir oss energi og godt humør, mens andre virker beroligende på oss. Gjennom fargevalget på soverommet kan du påvirke mer enn du tror.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.