onsdag 23. desember 2015

Fundament levegg

I forbindelse med hagearbeid har vi fått satt ned støperør der vi vil bygge en levegg. Veggen blir en 3-meter lang, og toppen høg. Du kan fint få en levegg til å stå i en menneskealder.


Husk bare disse ti reglene når du bygger levegg , så slipper du å lage ny om 5-år. Se trinn for trinn-forklaring: Dette må du huske på når du bygger levegg.

Det mest solide er å støpe et fundament og montere stolpesko på toppen. Fundament - eller jordspyd er en enkel måte å fundamentere på. De er laget av varmforsinket stål og passer til ulike trestolpedimensjoner mellom og 1mm. Du kan spare mye penger ved å sette opp gjerdet eller leveggen din selv.


Da er en levegg eller to tingen, men dette kan gjøres på mange måter. Det finnes også fiks ferdig støpte fundamenter med feste, som man . Vurderer du å sette opp en levegg for avskjerming mot trafikk eller naboen? Vi gir deg tips, råd og inspirasjon om avskjerming og levegger.

Dette gjelder modeller som skal festes på fundament. Graving av stolpe- fundament. Det samme gjelder for levegg. FUNDAMENT FOR LEVEGG I. Hos MAXBO finner du alt du trenger til å sette opp levegger og gjerder. Kjøp materialer på nett eller i butikk.


Jeg ønsker nedgraving og støping av fundament til levegg. Totalt er det trolig hull som må graves ned til en meters dybde før støperør, støp . Området er flatt, og leveggen skal være meter lang. Vi hjelper deg med anbud på levegg. Snekker Ønsker hjelp til å utvide terasse 2xm og bygge levegg m. MAXBO hjelper deg med å sette opp levegg. Gjør terrassen mer koselig på 1-2-3!


Leikanger kommune tek ikkje kostnaden med oppføring av levegg langs veg til. Kostnadsoverslag for 25m levegg inkludert fundament er kr. For at en hagemur, levegg eller portal skal bli fin, er det to ting som er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.