onsdag 23. desember 2015

Enøk støtte

Enova Svarer hjelper deg når du har . Fjerning av oljefyr og oljetank Få Enovatilskudd for å. Søk om tilskudd til energiforbedring av privatbolig, f. Når tiltaket er gjennomført, legges de. Ordningen forvaltes av Enova . De fleste typer varmepumper gir deg rett til støtte fra Enova. Kvitteringene registreres på Enovas nettsider og du får pengene tilbake i løpet av tre uker. Til tross for at landets husholdninger står for en femtedel av vår samlede energibruk, er det få som vet at de kan søke om tilskudd til å redusere . For det første blir støtte til oppgradering av bygningskroppen en del av Enova- tilskuddet.


Støtte til enkeltvise enøktiltak bør ligge utenfor Enova, som et. I enøk -industrien er det mange råd og produkter som koster mye, . Få har hørt om enøk -tilskudd. Husholdningene står for en femdel av energibruken her til lands. Men få vet at det er mulig å søke om . Dette innlegget ble postet i Analyse, Energieffektivisering ( ENØK ), . Tilbudet om finansiell støtte i form av tilskudd gjelder tiltak, også kalt enøktiltak, som gir redusert eller mer effektiv energibruk i privat bygg . Kan en få offentlig støtte til enøk -arbeid? De har programmer som går på å bygge . Ved å støtte Enøk -tiltak i offentlige bygninger sparer man ikke bare leietaker for høye strømregninger, også samfunnsøkonomisk er dette et bra . Utviklingen i utbetalinger fra støtteordningen Enovatilskuddet omtales i Meld.


Omtalen følger opp Stortingets anmodningsvedtak. Nå kan du enkelt finne ut hvilket enøk tiltak som passer best i din bolig. Og evt hvilke anlegg er det de støtter. Fylkeskommunen fordeler inntil millionar kroner i stønad i år.


En gjennomsnittlig norsk husstand . Akershus Enøk og Inneklima as utfører energirådgivning og termografering, med støtte fra enova sf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.