fredag 25. desember 2015

Fagbrev elektriker privatist

Eksamen avlegges på nærmeste videregående skole. Hos oss kan du bygge på med Elenergi Vgpå veien til fagbrev. Som privatist må du ta eksamen i alle fag. Du får fagbrev og svennebrev etter fullført yrkesutdanning.


Du kan ta fag- og svenneprøven som privatist hvis du har allsidig og tilstrekkelig erfaring i faget. Les mer om fagbrev og svennebrev .

Jeg utdannet meg til elektriker som privatist i noenlunde voksen alder. Fagbrev - Svakstrøm Gruppe S? Hvordan bli elektriker i voksen alder? Det å ta et fagbrev som privatist kalles praksiskandidatordningen. Alternativet er å gå opp som privatist i hvert enkelt programfag fra vgog vgsom kreves for det fagbrevet du.


Kan jeg jobbe som elektriker med fagbrev som automatiker? Gangen frem til fagbrev som praksiskandidat. Du kan og lese sjølv og melde deg opp til teorieksamen i lærefaget som privatist. Du kan jo ta det som privatist , eller via NKI nettstudier f.

Eller så kan du starte som hjelpearbeider i en elektrobedrift, og så ta fagbrev etter år. Før het det gruppe L, nå heter det. Bygningselektriker Hva er den store forskjellen på kompentanse etter du her tatt fagbrevet ? Fra avioniker til elektriker innlegg 26.


Automasjonsfag som privatist innlegg 2. Om NKI slår privatist aner jeg ikke Jeg ble forbannet da jeg fikk vite at papiret jeg hadde fått. For gammel, ikke nok erfaring, ikke fagbrev osv. Sjølv tok eg fagbrev som elektriker som §kandidat, tok tverrfagleg . Elektriker utdanning via NKI - ByggeBolig byggebolig. For å få fagbrev som elektriker har man to valg. Dette er det samme som å gå opp som privatist , men man kaller det praksiskandidat når det . Privatist eksamen i Elektrofag grunnkurs og andreåret sterkstrøm,.


Du kunne jo fått mitt fagbrev , jeg vurderer faktisk å slutte som elektriker. For å se overgangsordninger og kryssløp, se vilbli. Utdanningsprogramkode : EL. Jobber du allerede med elektronikk og ønsker å ta fagbrev i elektrofaget? Er du elektriker på utkikk etter videreutdanning?


Uansett – du er kommet riktig! Denne kompetansen skaffer du deg enten som elev eller privatist eller.

Etter forespørsel fra mange interesserte vil MKS i samarbeid med Færder vg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.