tirsdag 22. desember 2015

Balkong glass

Våre systemer har blitt designet for å dekke og beskytte din balkong med stil. De er designet for mange år med middager og fine øyeblikk. Balkongrekkverk av Glass.


Våre glassrekkverk byr på høy motstandskraft og sikkerhet i tillegg til et minimalistisk og estetisk design. Perfekt løsning for terasser, hager, trapper og balkonger. Flere bruksmuligheter med balkongen , og du kan bruke den på vinteren også hvis glasset er godt isolert.

Standard høyde på profilene er 50cm og 70cm. Profilene har glass -spor: høyre,venstre og 90°. Leveres komplett: stk stender, stk glasslister, stk dekklist i . Elegante glassrekkverk for balkong eller terrasse i høy kvalitet i rustfritt eller aluminium, fast løpemeterpris, dagers produksjon! Vi kan tilby løsninger og muligheter for balkong vinduer, ute plass, vindfang, paviljonger som kan glede med glass system. Dette systemet har sin egen design, . Farstad Profilsystemer leverer fleksible veggløsninger for både kontor og hjem.


Bredt utvalg i balkonginnglassing, hagestuer, vinterhager, garderober osv. Glassløsninger til dine balkong ,- terrasse,- og boligprosjekter.

Stolpefritt glassrekkverk og balkonginnglassing i aluminium. Nå er selskapet konkurs. Denne anvisningen behandler prinsipper for å bygge inn eksisterende balkonger med glass , såkalt innglassing av balkonger.


Prinsippene er også aktuelle for . Lyst til å vite hvordan vi kan hjelpe deg? Kan man noensinne få for mye plass? En innglasset balkong gir deg og familien mange bruksmuligheter og balkongen kan benyttes i mange situasjoner hele . Easy Glass View er et usynlig fransk balkong -system som raskt og enkelt kan monteres foran vinduer som går fra gulv til tak. Tilbyderne av rekkverk med glass er mange, markedsføringen er offensiv. Centrum Glass er ekspert på balkonginnglassing og . Spiler kan høynes til håndløperen eller avslutte 8m.


Våre glass rekkverk finns i flere utførelser og består alltid av laminert sikkerhets . Vi leverer og monterer rekkverk, innglassing og utestuer. Legg til i jobbønsker . Fransk balkong i glass og syrefast stål. Hvis du er ute etter en fransk balkong med et enkelt minimalistiskt utseende, hvorfor ikke prøve Q-railing sin nye .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.