mandag 16. november 2015

Varmepumpe gulv eller vegg

Har fått pristilbud på to varmepumper ,fujitsu agyf12lac og asya14lgc. Vegghengt eller gulvmodell ? Det er mest vanlig med veggmonterte varmepumper i Norge, men de finnes . Om boligen går over to eller flere plan, bør innedelen ofte plasseres på nederste. Det vanligste er veggmonterte varmepumper , men en gulvmodell kan være .

Få tilbud på varmepumpe. Skal du velge gulvmodell eller veggmodell. Det er på tide å gjøre seg klar for vinteren – mange velger varmepumpe som årets løsning.


Skal man velge gulvmodell eller veggmodell når man installerer varmepumpe ? Begge typer har fordeler og ulemper, les om hva som skiller dem. Veggmodell eller gulvmodell ? Vet det har vært innlegg her før om varmepumper.

Men det er jaggu vanskelig å bestemme seg? Uansett hvilken varmepumpe du velger, vil riktig installasjon gjort av kvalifiserte. Den kan likevel gi kraftige frostskader eller ødelegge øynene . Luft-til-luft- varmepumper kan ha innedel enten høyt på veggen eller ved gulvet.


Toshiba varmepumper har egne modeller som er laget for gulvmontasje. Hva tenker du rundt pris? Gulvmodellen Daiseikai har utblåsning øverst og blåser ikke langs gulvet. Med en gulvmodell varmepumpe fra Mitsubishi Electric kan du montere innedelen lavt på veggen.


Den har tre spjel som muliggjør at den blåser ut i rommet og . Med en god montør vil sjelden moderne varmepumper bråke. Den står i dag nede ved gulvet. Dersom den skal stå lavt, bør den stå under et vindu eller et sted den ikke er i veien.


Panasonic varmepumpe GFE9K ( gulvmodell ) - Varmepumpene til Panasonic er. En luft-luft varmepumpe i gulvmodell er ofte kvadratisk eller nesten kvadratisk i formen. Den likner mer på en varmeovn enn for eksempel en vegghengt.


En varmepumpe på hytta eller i feriehuset er et smart valg.

Oppe ved taket, i bildehøyde eller fx. Jeg ser for meg at en plassering under et vindu vil gi god spredning ut over gulvet. Heng opp utedelen selv og ta hull gjennom vegg for innedelen, slik at alt er klart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.