onsdag 25. november 2015

Utfellbar brannstige

En utfellbar brannstige er den optimale veien å evakuere for boliger med normal og slett vegg. Brannstigen er enkel å montere selv og fremtrer som en list på . Leveres i flere lengder. Sørger for en rask og trygg evakuering.


Den skjemmer ikke fasaden og den er enkel og trygg i bruk. Her er gode grunner for å velge .

Sørlandsstigen – meter utfellbar brannstige. Spesielt utviklet stige for rømning ved brann. Finnes i flere lengder! Sintef godkjent utfellbar brannstige kan brukes de aller fleste plasser, de tar liten plass og er enkle i bruk. Eurostigen utfellbare brannstiger monteres som en list langs veggen, ved siden av vinduet.


I tilfelle brann, åpner man vinduet, trekker ut splinten og klatrer ned . Den ser ut som en list når den ikke er i bruk og felles enkelt ut til en . En utvendig fastmontert og utfellbar brannstige er garantert den enkleste og tryggeste løsningen du kan montere for alltid å føle deg trygg om en brann skulle. Benyttes som rømningsvei fra vindu, balkong eller lignende i tilfelle brann.

Dette er en demovideo av rømming med utfellbar brannstige. Bruk av platå for sidehengslede vinduer. Våre stiger er spesielt utviklet for rømning ved Brann eller andre farer. BRANNSTIGE UTFELLBAR M. Lagerbeholdning: Bestillingsvare.


Har fått tak i et parti med brannstiger av høy kvalitet. Forventet levert Tromsø mai- juni. Forhandsbestill til gode kampanjepriser. Ta kontakt for spørsmål. Fikk en mann på døra her om dagen med et tilbud om brannstige.


Takvinduer er også økt i størrelse (og brannstiger montert) på en rekke andre. Eurostigen har sammen med Velux utviklet verdens første utfellbare brannstige med ryggvern Løsningen kan leveres nå og gjør det enklere å . Tilgjengelig tilbehør: Håndtak og stigtrinn. Siden den gang er det solgt mer . Produktbeskrivelse: Hardhaus stigen er en utfellbar brannstige for rømning fra bygninger i tilfelle brann.


Norgesstigen utfellbar brannstige. Stigen monteres vertikalt til ytter- vegg slik at . Utfellbar stige beregnet for norsk klima med års garanti. I følge byggteknisk forskrift (TEK 10) kan brannstiger uten ryggbøyle brukes opp.

Dette betyr at vanlige utfellbare brannstiger kun er godkjent opp til meter. Det betyr at vanlige utfellbare brannstiger kun er godkjent opptil meter. Dersom avstanden er høyere enn meter, må stigen ha en ryggbøyle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.