onsdag 25. november 2015

Balkongkasse oppheng

Balkongkasse , Oppheng til smijernskasser, 2-pk. Std salgsenhet: KRT, à enheter. Structure er en stilren balkongkasse i hvit plast, som kan benyttes med beslag alene, eller i eksisterende oppheng av smijern eller annet. Med en balkongkasse er det enkelt å plante blomster, grønnsaker eller andre planter på balkongen eller på.


Dyrk planter og urter på veggen - kortreist og bra.

Plantevegg med lommer. Høykvalitetsprodukt i flott design med inndelinger for balkong , veranda og hage. Komortabel arbeidshøye å jobbe på og ekstra lagringsplass under kassen . Justerbar, for montering på vegg eller balkongrekkverk. Hylleplass: velg varehus. Bøyler til balkongkasser galvanisert.


BALKONGKASSE OPPHENG GRÅ METALL. Dette produktet er utgått fra vårt sortiment, og kommer ikke inn igjen.

Vi har under listet opp lignende produkter fra. Klikk for å se større versjon. Heng ting på utsiden, du får rett og slett en større balkong , og. Selges grunnet flytting.


Se vårt store utvalg av blomsterpotte til lave priser. Blomsterkasse av pulverlakkert, galvanisert stål. Kompletter med holder til blomst. Bufret Hagedrømmer innendørs.


Hvordan går det med de grønne fingrene? Vi har alt du trenger for å få ting til å vokse, fra blomsterpotter og planter til . Denne kassen finnes i to størrelser og kan monteres på rekkverk slik at den sitter fast. De finner også et stort utvalg av balkongkasser og blomsterpotter i en. Altankasse balkongkasse 60cm hvit plast.


Tradisjonell altankasse produsert i hvit plast. Vi er snart utsolgt for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.