mandag 9. november 2015

Uponor rør i rør montering

Alle tilkoblede komponenter monteres på vegg. Blan- debatterier og dekkskiver skal tettes mot vegg for å forhindre gjennomtrengning av vann, og de skal være sertifisert. Wirsbo -PEX- rør har en lav miljøbelastning hele veien gjennom produksjon, bruk og destruksjon . Ecofiex Aqua er konstruert for distribusjon av tappe- varmtvann, og leveres i både ett- og torørsutførelse.


Torørskulverten inneholder både varmtvann- og varmt- vannssirkulasjonsrør i samme mantelrør.

Filmen viser et pilotprosjekt for vannskade innstallasjoner for PEX rør i rør system. Vi visar hur enkelt det är att koppla både tappvatten- och radiatorrör med Uponors PEX-rör och QE. Rør i rør er et system som skal hinder vannskade, man kan bytte røret uten og åpne vegger.


Fordelerskap med tilbehør. Ved montering i vegg kan ramme benyttes for pen avslutning til ferdig vegg. Benyttes til å gradere rør før montering av kobling.


Den er ikke veldig konkret, men gir noe info.

Ellers har systemleverandørene en del info på nett. Jeg brukte Wirsbo fra Uponor. I forbindelse med oppussing av bad tenkte jeg å bytte ut kobber-rørene med rør-i- rør system og har sett på uponor. Hva ville dere valgt av QE systemet og FPL- PX systemet og hvorfor?


Jeg synes FPL-PX systemet ser kraftigere ut pga metall- fittings. Er FPL-PX det eldste av disse systemene mens QE er . Wirsbo -PEX-RIR, benyttes til skjulte strekk, skjøtefritt fra fordeler til hvert tappeste varmt og kaldt vann monteres separat. Albuen sitter ferdig montert i vegg- boksen med fittings, og det er kun varerørstetningen som må monteres etter kobling av Wirsbo PEX røret.


Dette sammen med enklere mon- tering av selve veggboksen gjør at. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Jeg har planer om å legge opp diverse vannrør hjemme, RIR fra Uponor. Det jeg finner er på Ebay til helt ville priser. Så, er det noen som vet om det er mulig å presse på rørene uten å ha brukt . Det nye systemet inneholder nye fordelerskap, skapmuffer, tilbehør, verktøy og Veggboks M og benytter.

Varerør er ligger fra hvert utstyr til et rom med vanntett gulv og sluk. Systemet ble testet for. Rørene kan dimensjoneres for . Ecoflex Aqua – for tappevarmtvann.


I Teknisk katalog finner du alt ifra rørsystemer til isolasjon. I produktområdet inngår også klammer for rørinnfestning. Verktøy for installasjon finner du i kapittelet VVS-Verktøy under Verktøy sin katalog.


Denne kan bestilles på art . Salg av vvs utstyr, biovarme, el varmelister,solvarme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.