mandag 9. november 2015

Gipsplater på bad

Bruk av gips på våtrom. Sintef Byggforsk tenker som så, at membranen er tett, og bryr seg ikke om hva som er bak. Ved mindre bad anbefales det å bruke membran, og.


Plate med en kjerne av gips med syntetisk duk på for. Hei, jeg er godt igang med oppussing av badet mitt. Veggene har fått nye gipsplater som er sparklet og grunnet med to strøk våtromsmaling.

Eksperter fraråder bruk av gipsplater i baderom. I Sverige har bransjen nå gått vekk fra gips på badet. God planlegging er viktig når du skal pusse opp badet. Når det gjelder bruk av våtromsmaling på gipsplater , fremholder Grimsrud at disse . For å bygge et trygt og damptett bad er det mange hensyn som må tas. Byggbransjens våtromsnorm (BVN)er et verktøy for å planlegge og utføre arbeid i våtrom.


BVN er utviklet av bransjen selv ved Fagrådet for . Fuktømfintlige vegg- og gulvkonstruksjoner. Det ser ut som det er mye slette vegger på bad i trendbildet nå om dagen, og vi lurer på å gå for en slik løsning.

Bør gipsplater forbys på badet ? Og Roy Malmo Nilsen i Anticimex mener at å bruke gipsplater på badet er som å be muggsoppen på middag på Gran dersom membranen . Lafarge gipsplater blir produsert på løpende bånd med moderne produksjonsmetoder. Våtrom, og da spesielt bad , er av de mest kostbare rom i en bygning. Raskt, enkelt og billig. Anvendelig i alle rom, også på bad.


En uke med fuktbelastning er tilstrekkelig for gips. Gipsplater fra Byggmax. De store fuktproblemene knyttet til bad kom først opp etter at det ble vanlig å dusje direkte . Etter mange år og mange baderom bygd med sponplater, gips og membran som underlag for fliser, har Byggmester Erling Skipnes AS i Bodø . Vi gir deg tips og veiledning til når du skal bygge med gipsplater. Velg de riktige platene, og få tips til hvordan du bygger med dem. Det er ikke vanskelig å sette opp gipsplater , så lenge du bruker riktig teknikk.


Men hvis skjøtene ikke sparkles riktig, blir ikke løsningen like flott. Her kan du lære teknikken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.