tirsdag 24. november 2015

Takstige montering

Midthaug på en enkel og grei måte. Vi har valgt å bruke samme stigemodell men med ulike utstyrspakker. Montering av takstige gjør adkomst til tak, f. MONTERING AV TAKSTIGE GDS.


STEINTAK: Innfestingsskinnen skrus til bærende taksperre.

Festeskinnen skal monteres under . Ved montering av takstiger , snøsikring på teglsteinstak må det gjøres plass mellom steinene for for at. Du kan montere takstige selv. Men du må bruke godkjent stige og følge monteringsanvisning for denne.


Ved bruk av typegodkjente stigetrinn og takstiger kan feieren og andre ferdes trygt. Lettstige montert på shingeltak Rimelig takstige med fast bredde på cm. Dersom pipe feies fra taket er det i dag krav om at det skal monteres stigetrinn eller takstige opp til pipen for å sikre feieren adkomst.

Tak består av undertak med lekter og . Medfølgende spesialskruer skal benyttes. Takstigen skal monteres til innfestingsskinnen øverst på taket. Standard skinne dekker sperreavstand 6mm. Etter en episode der en takstige kom over taket med en kollega ombord. Det eg savner mest på instruksjonen vår er ved kjøp og montering av . Vi har Lobas typegodkjente stigetrinn på lager , disse trinnene er enkle og tres i hverandre over og under takstein slik at det blir en hel stige.


En forutsetning for montering av stige på båndtekket tak er at takplatene er forsvarlig festet. Dersom flere stigeseksjoner skal monteres i rekke, skal de . For båndtekkede tak kan det benyttes takstiger som er festet til stangfalsen, slik at man unngår å gjennomhulle tekkingen. Takstige er nødvendig for å opprettholde sikker adkomst til tak for feiing av pipe, og for. Myndighetene vil, i de fleste tilfeller, kreve montert takstige for adkomst. Felefrans leverer og monterer takstiger i Hallingdal, Valdres og Numedal.


Takstige som benyttes skal være typegodkjent og må monteres i. Her finner du også lenker til. Monter innfestingsskinne nr.

TB Takstige Universal for papptak. Vi leverer og monterer stigetrinn for tak, feieplattformer, snøfangere, og taksikringsutstyr. Feietjenesten har skjerpet kravene til takstiger og sikkerhet ved arbeid.


Det er fortsatt krav om montering av takstige selv om feieren på et gitt . Welands takstige er både lett og stabil. Festene er godkjent for montering på alle forskjellige fabrikater av klikktak og . Må montere takstige på taket da feieren krever det. Er det noen som kan anbefale en godkjent takstige til meg, og hvor jeg får .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.