tirsdag 17. november 2015

Plast skruer

Skruer direkte i plast har alltid vært en utfordring, og det er særs viktig at man bruker skruetyper som skjærer riktig, slik at man ikke stresser plasten. Korrosjonsfrie, bestandige mot fuktighet, kondens, sjøvann, olje og de fleste kjemikalier. Skruer finnes i mange forskjellige typer, størrelser og materialer.

Modules/Product/Userfiles/Product/main/74_ae3dda57688932fb. JPG,ow:22pt:SKRUER FOR PLAST - TORP FASTENERS AS,rh:torp-fasteners. Jpeg,ow:140pt:BARdolino Ende lav stk Grå plast - inkludert skruer - Nortronic AS,rh:nortronic.

Slangekoplinger i plast - Rørdeler,rh:watski. Rapporter et annet bildeRapporter det støtende bildet. Skal du feste i plast, må det andre saker til.


Til forskjell fra treskruen, har denne skruen ingen glatt tange, men gjenger hele veien opp til hodet. AS PLASTRON leverer hagestuer, aluminium fassade og takplater på lager, Sika fuge- og tetningsmasse, skruer i aluminium og stål for bygg. Prøver man å bore et hull i betongveggen og så skru i en skrue rett inn i,. I de siste årene har pluggene som regel vært laget av plast i . Vi har et veldig bredt utvalg av alle typer skruer du skulle trenge til ditt byggeprosjekt eller i hverdagen.


Et søk etter Skruer, plast ga treff i bedrifter.

Har tidligere kjøpt ordinære syrefaste skruer på den lokale jernia butikken, men syns ikke disse sitter så godt . Klammer i plast, enkel for plast- og varerør, a-collection. Klammer enkel for varerør plast m skruer a-collection. På denne siden finner du en oversikt over de ulike produktene Purus tilbyr.


Sortimentet består i hovedsak av syv kategorier, designsluk, gulvsluk, gulvrenner i . BN 135- WN 141 Flangehovede PT skruer med påpresset skive og. BN 135- WN 141 Panhovede PT skruer med krydskærv Phillips form H . Bever er et traust, norsk båtbyggeri, men å skru inn skruer så de sitter i over. Ok, blir det problemer kan jeg bare drille opp et dreneringshull og tette med plast .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.