tirsdag 17. november 2015

Fargekart innendørs

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen, forteller Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Se bilder og farger fra ulike rom og områder. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere fargekart.


Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs.

Endelig er det blitt tid til å lansere vår helt nye fargekart , fylt med inspirerende farger til boligen din. Få oversikt over alle fargene her på siden. De kategoriene hjelper deg å få oversikt over hvilke farger du foretrekker. Klikk også her for å se det . Reset Filters Reset Finish Filters Reset Surface Type Filters Reset Room Type Filters Reset Finish Filters.


Gi boligen et mer personlig preg, og hent inspirasjon fra tre rom malt i ulike trendfarger! Hvilken som passer best i ditt liv, er det bare du som vet. De er også opptatt av hvilke farger som harmonerer godt sammen når de skal fargesette tilstøtende rom, sier Larsen.

DUSE FARGER: Du vil ikke savne hvite vegger – vi lover! Velg rom og lek med våre nye farger ! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. Vi har et kjempestort utvalg av fargekart som lar deg velge blant et vell av ulike nyanser av all verdens farger.


Fargerike er best på farger og fargekart i Norge. Velkommen til våre butikker for å få inspirasjon til gode fargevalg. Grunning Forarbeidet er viktig, for å oppnå perfekt sluttresultat.


Spør oss om gode råd for grunning til innendørs bruk, og vi hjelper. TRADISJONELLE MALINGSTYPER INNENDØRS Utover fargevalg, er spørsmålet hva slags type maling man skal velge. Det er selvsagt mulig å bruke moderne malingstyper blandet ut fra gamle farger , men tradisjonelle malingstyper har et annet uttrykk. Innholdet i malingen er annerledes, og det synes.


Oppussing er preget av mange valg, og fargen på veggen er kanskje ett av de viktigste. Hvert år lanserer de forskjellige malingleverandørene nye fargekart der de presenterer nye nyanser som de mener treffer en nerve i tiden. Flügger fargevelger er spekket med farger i alle nyanser. Slik velger du riktig farge når du pusser opp. Finner du ikke fargen du ønsker her, finner du den ikke noe sted.


Hos Flügger kan du velge om du vil male innendørs eller utendørs, og du kan fargesette vegger i bådestue,. En vanntynnbar, matt sperregrunn for innendørs bruk.

Motvirker kvaegjennomslag fra kvist. Sperrer gjennomslag av nikotin, sot og div. Hefter godt og isolerer misfarget underlag.


Videre tilbringer vi mange timer innendørs og har vel dermed et større behov for å ha det hyggelig hjemme. Så du vet hvilken farge vi nordmenn kommer til å ha på veggen neste år? Inne : Limfargen holder stan men ikke på dører og lister.


Vinduer og gerikter males gjerne blå. Profiler og lister males gjerne i kontrastfarger. Ofte er fargesettingen voldsom etter moderne smak, med uvanlige fargesammensetninger og mange ulike farger i samme rom.


I de enklere bygningene kan. Fjellets farger hele veien inn. Unik hytte, også innendørs. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill.


Et effektivt lysfilter motvirker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.