onsdag 18. november 2015

Montering av takess

Tak-ess Inspirasjon er en foliebelagt himlingsplate, profilert på alle sider med not/fjær og v-fuge med. Hur gör snickaren - Montering av tak och vägg. Disse retningslinjene gjelder for montering av Tak-ess Original.

Støpe og pussearbeider må være avsluttet og bygget må være oppvarmet og ventilert før Huntonit takplater monteres. Hei, i morgon skal vi starte med å montere Tak-Ess i eit par soverom. Skal legge takess i en liten gang (se bilder). Står i monteringsveiledningen at en skal bruke BFK skruer til tak-ess platene. Tak-ess Inspirasjon kan monteres i konstruksjoner hvor kravet til brannklassifisert overflate er IN 2. Tak-ess Inspirasjon er egnet til montering av downlights og . Tak-ess Original er en foliebelagt (PVC folie) himlingsplate, profilert på alle sider med not/fjær og v-fuge.


Tak-ess Inspirasjon er egnet til montering av Downlig. Tak-ess Inspirasjon er en foliebelagt himlingsplate, profilert på alle sider med. Tak-ess Inspirasjon er egnet til montering av downlights og emballasjen kan . Tak-ess Inspiration är tidlöst och harmonierar alltid med interiören oavsett om du föredrar klassiskt, modernt eller vill ha en.


Har du en gång monterat Tak-ess Inspiration, behöver du aldrig mer tänka på underhåll. Tak-ess er en ferdigbehandlet, foliebelagt himlingsplate som reduserer byggetiden og gir lyse og trivelige rom.

Tak-ess Inspiration kan monteras direkt på raka takstolar eller bjälkar med c/c cm. Det rekommende- ras emellertid att montera . Det gjelder stue med betongtak ca mflate som det skal monteres på. Takess Inspirasjon folierte takplater kan benyttes som himlingsplate i alle rom hvor det ikke settes krav til fuktbestandige materialer. Enkelte plater må klargjøres for spotlights. Les mer om Forestia Tak-ess Inspirasjon sponplate.


Med not/fjær og v-fuge på alle kanter; Egnet til montering av downlights. Om dere tar panel, gå for en som er ferdig malt før dere monterer, . Monteringsanvisning och nedladdningsbar PDF. Bruksområde Tak-ess Inspirasjon kan benyttes som himlingsplate i alle rom. Tak-ess Inspirasjon er egnet til montering av Down-lights og emballasjen kan . Kjøp FORESTIA TAKPLATE TAK-ESS INSPIRASJON HVIT PK.


Tak-Ess Inspirasjon kan monteres i konstruksjoner hvor kravet til brannklassifisert overflate er In2. Ytterste lag monteres på tvers av innerste lag. Begge lag spikres til lektene på c/c avstand 1mm. Nå for tiden monterer jeg lerretstak i alle rommene i et gammelt bergenshus (ca 1915). Her har Agnes vært med sitt Tak-ess – ikke no' tess . Montering av takess plater hadde ikke blitt lagt hvis det var fuktig i taket.


I stua vår, som er ganske stor, er det tak-ess plater i taket. Vi ønsker oss i utgangspunktet et glatt tak, og vurderer derfor å montere .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.