onsdag 18. november 2015

Byggmax maling

Raskt, enkelt og billig. Fasademaling utvendig på hus eller garasje er også enkelt å gjøre dersom været tillater det. Jeg lurer på om noen her har erfaring med maling fra byggmax ? Den er jo veldig mye billigere enn annen maling , men det er kanskje en grunn til det? Skal male så og si alt nytt i et hus.


Og vurderer sterkt denne malingen som kun koster 1pr liter(!). Bare lurte på om den er grei å bruke også til primær rom. Noen som har erfaringer på denne?


Malingstesten omfatter interiørmalinger fra sju leverandører som er store på det svenske markedet: Nordsjö, Rusta, Beckers, Alcro, Flügger, ÖoB og Byggmax. Når Rusta åpner varehus på Strømmen, i Åsane og Kristiansand i løpet av høsten , er i alle fall fem av disse produktene til salgs på det norske . Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Maling , Innendørs,.


Puss Maling - betongrenovering, fasade, fasadearbei fasadeentreprenør, fasadeisolering, fasademaling, fasader, grunnarbei grunnmur - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Vi skal bytte leverandør på maling og kjører halv pris på alt av utemaling fra Alpina. I Oslo finner vi pappa Ole André og sønnen Ruben.


Byggmax har egne fabrikker i Norden, Europa og Asia. Når de ikke konkurrerer mot hverandre på crossbanen. Akkurat nå er jeg svært lite imponert. Jeg skulle male siste strøket på taket i 2. Eneste feilen jeg gjorde var å kjøpe den hos Byggmax. Velg et annet byggevarehus.


PNINGSTIDER Man - Fre: 7. MAXBO Geilo ligger sentralt til i nasjonalparklandsbyen øverst i Hallingdal. Varehuset er stort og oversiktlig med serviceinnstilte medarbeidere som gjør sitt ytterste for å hjelpe deg i mål med dine prosjekter. Maxbo Geilo har et stort trelastanlegg for en effektiv handel av trelast og byggevarer, i tillegg har vi rikelig med . Vi har stor kompetanse på maling og trelast. Spør oss om råd når du velger materialer og verktøy. Du kan stole på fagfolk!


Ingen forskjell nr det kommer til dekkevne, slitestyrke og vaskbarhet. Dette er konklusjonen i en svensk test av innendørsmaling. Det samme gjelder XL-Bygg. Testen er utført av det svenske forskningsinstituttet SP Sveriges Tekniska .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.