mandag 2. november 2015

Male kjellergulv

Jeg har nettopp hugget opp deler av et kjellergulv (mur) for å legge ned. Etter at sparkelen har tørket, kan du male de sparklede partiene med . Industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv , vaskerom. Overflaten må være tørr, ren og støvfri, fri for olje og fett. For å sikre god heft til .

Hus, hage og oppussing: er det noen som har tips å komme med i valg av maling. Er kjellerrommene slitne og lite koselige? Setter du av noen timer har du ny kjeller på 1-2-3. Da kan du male det med epoksymaling.


Det er ekstremt slitesterkt og rengjøringsvennlig. Du får derfor et gulv som er . Tidligere malte betonggulv påføres to strøk, ubehandlede flater påføres tre strøk. Begynn med å male langs vegg og lister.

Male tre- og betonggulv. Et slitt gulv med riper, merker og flekker er et trist syn. Men det går an å fornye gamle gulv med maling. Det finnes en rekke gulv -alternativer når du skal finne et gulv som passer for deg.


Hvis du skal male gulvet med epoksy, trengs ikke annen . Skal jeg velge løsemiddelbasert eller vannbasert maling? Løsemiddelbasert maling brukes der det kan være urenheter i betongen fra før (olje, fett osv.). Tokomponent speilblank løsemiddelbasert epoxymaling for betonggulv. Denne malingen har meget god utflyting som gir jevn og fin overflate på ferdigmalt gulv.


Skal man bruke diffusjonsåpen eller diffusjonstett maling på kjellergulv og kjellervegg? Halve veggen er nedenfor jorda, halve veggen over. Du kan male det slitte tregulvet hvitt, grått eller svart med gulvmaling.


Den er diffusjonsåpen og derfor egnet til gulv som utsettes for fukt. Jeg har fått støpt gulv i et uthus (standard sement, sand og vann) og skal nå male. Så er spørsmålet når jeg kan male over.


Hvor mange uker må jeg vente? Alternativ tre er å støpe nytt gulv opp på det gamle.

Jeg skal male et kjellergulv som er flytavrettet med heidi best flyt. Med denne komplette huskelisten blir det både hyggeligere og lettere å male selv. Bruksområder er industri- og lagergulv, garasjer, verksteder, kjellergulv og. Pakning: og liter spann.


Bruk mobilen eller se filmen på heydi. Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.