mandag 2. november 2015

Legge membran på bad selv

Vi skal renovere badet og hadde først tenkt fibo trespo plater og vinylgulv, men vil helst ha fliser. Broren min er håndverker og sier vi kan smøre . Har hørt at når den nye tek kommer ut vil det ikke være et krav om at membran på bad blir godkjent av en person som har våtromssertifikat. Video som viser deg hvordan du legger fuktsikring og membran på våtrom. Les mer om fuktsikring her.


Dette er altså ikke en lovpålagt regel, noe som betyr at du kan legge membran på baderommet selv.

Hvis oppussingen omfatter søknadspliktig arbeid er svaret nei. Tilsvarende om du ønsker papirer på at badet. Du kan også legge fuktsperrer og membran så lenge du følger . Våtromsmembranen sikrer deg mot vannskader på badet. Først smører du et tykt lag flytende membran med en pensel på skjøtene.


Du har selv ansvaret for at alt arbeid på huset ditt gjøres i henhold til reglene. Weber anbefaler å legge membran på toppen av påstøpen, slik at betongen beskyttes mot nedfukting og risikoen for alkalikisel-. Men det er vanskelig, .

Skal du pusse opp badet må du som regel bytte membran , men det finnes også. I noen tilfeller er det nemlig mulig å legge nye fliser oppå de gamle – og. Jeg har selv vært på mange befaringer hjemme hos kunder som . Vi skal ha støp med varmekabler og membran og legge fliser. Er dette noe man kan vurdere å gjøre selv , eller er det nødvendig å kontakte . Prøvde selv , men ingen lokale ville godkjenne det, når jeg la flisene . Ingenting er viktigere enn membran når det gjelder å fuktsikre badet.


Ja, det er lov, men ikke noe vi . Kan man legge den selv ? Vurderer du å pusse opp badet selv eller gjør det på budsjett? Få et tørt og trygt bad med riktig membran. Er du litt handy, er det mange ting du har lov til å gjøre selv når du.


Når badet skal bygges opp fra grunnen av, må du fortsatt søke. Tilbyder velger selv om det velges å by på begge deler eller bare deler av. Det bes gitt tilbud på modernisering av vaskerom og bad etter nærmere angitt . Har du planlagt å pusse opp badet selv for å spare penger? Rørlegger- og våtromsbransjen gir klar beskjed: Riv gjerne badet ditt.


Herrene fraråder sterkt å legge membran , varmekabler og fliser selv.

Det er sikkert bedre å legge både membran og fliser selv. Jeg som fliselegger ville .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.