fredag 13. november 2015

Hengepynt til vindu

Jeg holder på å innrede en stue med mange vindu. Det ene vinduet er stort og går nesten ned til golvet. Jeg ser etter noe å henge i vinduet , . Forbruker, jus og økonomi innlegg 12.


Tre store stuevinder, forslag til dekorasjon?

Flere resultater fra forum. Bufret Hengepynt i 3-pk med ulik dekor i grønn og hvit. Av metall, kunststoff, tekstil. Fargebetegnelse, grønn. Minimuffins pakke stk.


Prøv å få tak i litt høye smale ting. Hvor store vinduer har du? Blir det for smått, ser det fort rotete ut.

Sett gjerne flere like ting sammen. Er noen her flinke til innredning? Pynt til smale vinduer ! Oppskrifter for tips til pynt i vindu. Dekorativt lys i vinduet.


LED-gardin Snøkrystall . Gamle vinduer er ikke særlig praktisk å ha på huset om de trekker eller er ødelagte, men om du skifter dem ut. Det finnes nemlig utrolig mye fint du kan lage av gamle vinduer – både med og uten glass. Kid har alt du trenger av pynt og interiør til hjemmet.


Finn stilen som passer deg. Kjøp på nett eller i butikk. Sølvfarget hjerte i kjede. Glassperler og sølvdetaljer. Fint å henge i vinduet eller i en grein, sammen med annen pynt.


Inspirasjon til advent: Å henge opp julestjernen så vinduet kommer til sin. Et smalt, høyt vindu kan være utfordrende å pynte.

Skjermen slipper lyset igjennom på en stemningsfull måte. To skjermer medfølger . Spike hengepynt , hvit, fra House Doctor. Denne skjønnheten gjør seg like fint i vinduet som på juletreet!


Hent inn det vakreste utenfra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.