mandag 30. november 2015

Feste mdf plater

Otto Robsahm, kanskje bedre kjent som Sinnasnekker'n, viser oss hvordan vi enkelt kan legge. Vi har kjøpt mdf panelplater til kjøkkenveggen. Det var bare en ungdom der når vi kjøpte så han kunne ikke så mye.

MDF plater (Medium Density Fibreboard) er en videreutvikling av tradisjonelle trefiberplater. Så absolutt et must om du skal legge plater på utsiden av en vegg. Bruk hendene eller en gummihammer for å feste platen til underla- get. Veggplater med unik struktur i overflaten .

Har ikke tenkt å gjøre det selv, men lurer på hvordan man setter opp disse platene på hhv gipsvegger og betongvegger. Regn med mm som et absolutt minimum på stendere til å feste MDF-platene i, gjerne mm eller så mye som trenges for å bygge inn . Tenkte i utgangspunktet å la den elektriske innmaten stå der den står og ha dekklokket på mdf platen, men regner med det vil være alt for mye . Plater med synlige feil/mangler må ikke mon- teres. Man kan vel ikke spikre mdf-platene fast siden det er gipsvegg?


MDF-plater er hele veggplater som man setter direkte opp på veggen, enten på en eksisterende vegg eller ved å feste det til stenderverket i . Platen er produsert i MDF som gir lite bevegelse, det er ingen kvist som må sparkles og overflaten er behandlet med en UV lakk som beskytter mot riper. MDF Dekorplate har de samme egenskapene som mm MDF Veggpanel, men er kun mm tykk og har et noe smalere panelbord. Mdf er perfekt til å lage spesialtilpassede løsninger.

Men ikke bli overrasket om møbelsnekkeren blir sur. El-forsinkede og selvborende skruer tilpasset montering i MDF-plater innendørs. I MDF- og sponbaserte plater kan lette gjenstander festes med spiker eller skruer direkte i panelet. MDF Dekorplate består av høvlede profiler i MDF-plater. Deretter skal panelen festes med spiker, stifter eller.


MDF panel spikres skjult i spikerfalsen - bruk gjerne kramper. MDF panel legges motsatt med nota framover. Byggmax - kjøp billig og bra byggematerialer innen MDF panel.


Det er ikke alltid at en lettere løsning betyr en dårligere løsning – mdf panel er det perfekte e. Bruksområde: feste tynne metallplater eller plast. MDF-skruer har et spesielt gjengemønster og er tilgjengelige fra til mm, vanligvis med TX-montering. Da har jeg festet flere plater med dykkerter, og det fungerer upåklagelig. Alt fra takplater, benkeplater, veggplater, hobbyplater og gipsplater finner du her.


Veggplate Harmoni Mdf Perlestaff Morgendis. Veggplate Mdf Skygge Frost 23Focus 11x620x2390mm. Hvordan legger man ferdigmalte plater på når det er betongvegg der. Vil nevne at jeg har god erfaring med montering på MDF-plater, og liker disse bedre enn kapa-plater. MDF mm koster bare 1kr for ei plate (x 40)m.


Sett opp MDF-plater som ser ut som panel i stedet. Det gjør vi her, og får et helt nytt tak på én dag. Det er lett, det går fort, og du skal virkelig være et trepetimeter .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.