mandag 30. november 2015

Rehab av pipe

Vermiculit 1liter kr 45- inkl mva. Vi har et samarbeid med murer Ole Kasper Løkken som kan tilby en fast pris i akseptabel kjøreavstand fra Dokka. Skorsteiner har lang tradisjon i Norge.


Tidligere ble skorsteiner oppført i betong eller teglstein, mens i dag er elementskorsteiner og stålskorsteiner de vanligste typene. Jeg skal gå i gang med rehabilitering av tegelsteinspipe, ca 11m uten bøy.

I mitt tilfelle skal det kobles til en oljefyr samt en . Schiedel tilbyr gode løsninger for piperehabilitering. Pipen din kan trenge en overhaling om du enten skal kople opp nytt ilste har funnet skade på pipen din, eller pipen er mer enn år gammel. Les mer om våre tre trygge løsninger her. Rehabilitering av pipe er noe vi stor fagkunnskap på.


Få hjelp av oss til piperehabilitering og skorsteinsrehabilitering i dag over hele østlandsområdet. Piperep AS leverer stålpipe til rehabilitering av piper.

Stålpipe rør benyttes i hovedsak i skorsteiner med kondensproblemer. Fagmessig og til riktig pris. Her har vi satt opp noen fordeler og ulemper ved metodene: Hva som er den beste løsningen må vurderes i hvert tilfelle, utfra tilstand på pipa, antall og type ildste der. Bygningsmessige forhold inne i leilighetene m. Forskrift til plan- og . Smart Varme tilbyr ulike metoder for piperehabilitering. Metoden for piperehabilitering velges ut fra behovet til den aktuelle skorsteinen.


Alle våre løsninger er Sintef-godkjent. Er dere i tvil om skorsteinen deres trenger rehabilitering , eller har dere fått pålegg fra brannvesenet om å utbedre skorsteinen, kommer vi . Trenger du ny pipe eller rehabilitering av den gamle? Det finnes forskjellige metoder for innvendig. Vi gjør befaring på piper og ildsteder, for å kartlegge om det skal rehabiliteres med stålrør eller keramikkrør.


Det er vi som rehabiliterer skorsteiner! Vi sender søknader der dette er nødvendig. Varmefag Arne Andresen får henvendelser om rehabilitering av piper gjennom hele året.

De fleste rehabiliteringsjobbene gjøres om våren, sommeren og høsten. Og vi er som sagt veldig opptatt av . Etter feierinspeksjon er pipa nå moden for rehab. Vi ønsker oss en pipe som igjen kan bli godkjent etter dagens regler.


Vi bor i en enebolig med etasjer. Sprekk i pipa, fyringsforbu pipebrann? Stålpiper trenger mindre plass og er enklere å plassere en tradisjonelle murpiper. Sideveis forskyving er også en mulighet. Etter nye krav til tetthet i boligen (TEK 10) er det også kommet piper med egen tiluftskanal for bedre trekk . Foruten økt trygghet mot brann, vil murverk av Leca opprettholde mesteparten av sin… illustrasjonsbilde pipe leca.


Løsningsfordeler Enkel å utføre Spesielt egnet for skorsteiner som endrer retning Trygg . Piperehabilitering - Vi rehabilitere skorsteiner nesten i hel norge - skorsteinsrehabilitering. Moderne skorsteiner er stort sett isolerte, noe som sjelden er tilfelle .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.