torsdag 5. november 2015

Ferdige trappevanger

Bygg trappen selv med ferdige trappevanger. Våre trappevanger er sporfrest, plugget og limt i pressbenk (ikke skrudd), noe som gjør konstruksjonen meget sterk . Trappevange i trykkimpregnert furu fra Arnøy Engros AS.

Dimensjonene er x 1mm, steghøyden 1mm, . Ferdig produserte trappevanger fra trinn opp til trinn. Hele snarveien for å gjøre dette lettest, penest og på kortest mulig tid er å kjøpe ferdige trappevanger – ettersom det er disse som tar tid å lage . Vangstykke for en 5-trinns utetrapp i trykkimpregnert furu.

Ferdige vangstykker gjør det lett å bygge en pen og behagelig . En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp. Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen? CU-impregnert NTR A Steghøyde: cm Stegdybde: cm Stigningsgrad: grader Våre trappevanger er sporfrest, plugget og limt i pressbenk (ikke skrudd), .

Må man støpe ned fundament til reisverk for ny platning/overbygg. Det letteste er som nevnt å kjøpe ferdige trappevanger, ofte på. Våre trappevanger er sporfrest, plugget og limt i pressbenk (ikke skrudd), noe som gjør . Man kan velge å ha trappevanger og rekkverk på trappa. Rekkverk kan med fordel festes i trappevangene.


Trappevanger er mest aktuelt for flytende trapp. Det er ikke vanskelig å lage trappevanger på egenhånd. Etter å ha laget ferdig alle trekantene, som i dette tilfellet har ca. Bruk kun impregnerte materialer til enkle inngangspartier og -trapper.


Passer ikke høyden, er det enkleste å bygge opp under trappevangen. Det er en fordel at trappen begynner med et trinn rett . Jeg kjøpte ferdige trappevanger på Bauhaus slik jeg gjorde i fjor, og alt forarbeidet hadde tatt utgangspunkt i varene fra i fjor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.