fredag 13. november 2015

Elektrisk vannpumpe

HYTTEPRODUKTER › VANN KOMFORT Bufret Lignende Hytteliv Senteret Drammen as - Alt til Hytte og Caravan! Detaljhandel innenfor hytteutstyr. Vi spesialiserer oss på alt til hytte og caravanprodukter.


Kort fortalt en faghandel med gode kunnskaper om hytteutstyr som propan, gass, kjøleskap, aggregater, mm. Kärcher BPvannpumpe 3.

Denne er universal og passer de aller fleste biler og motorer. For Controller, klikk HER For 1liters . Her finner du et bredt sortiment med ulike vannpumper egnet for bruk på hytta eller i båten. Vannpumpe Karcher BP 1. WEBSHOP Tilbehør, WEBSHOP Dekk og felger, WEBSHOP Bilpleie og service , WEBSHOP Verktøy, WEBSHOP Forbruk. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat.


Flere muligheter for oppsett, deriblant voltkontroll, temperaturføler og full spenning. Gir inntil liter pr.

Upptil - LAVERE PRIS og HURTIG LEVERING av Kvalitet til lave priser-deler hos Bsbildeler. Skal du hente vann fra en kilde utenfor hytten eller dypt nede i grunnen trenger du en elektrisk pumpe. Den vanligste typen er selvsugende sentrifugalpumper. Deretter suger den selv.


Pumpen fylles med vann ved første gangs bruk. Leier ut elektrisk vannpumpe med 5m sugeslange. Denne høykvalitets elektriske vannpumpen er et perfekt valg for å bringe rent vann og er perkeft for din vannforsyning eller din hage vanning systemet.


Utstyrt med en bryter, er det enkelt å betjene. Med et maksimal hode på m, kan det lett føre vann ut fra dypet. Takket være den kraftige motoren, . I dette vinduet skal du finne tabell ffor oppslagsordet vannpumpe.


I) til å pumpe vann opp eller fram med. Brukte bildeler til alle bilmerker på finndel. Søk etter brukte deler fra personbil, lastebil, mc og andre kjøretøy.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.