mandag 12. oktober 2015

Utfellbare brannstiger

Brannstige som er nesten usynlig og har års garanti. Leveres i flere lengder. Eurostigen utfellbare brannstiger monteres som en list langs veggen, ved siden av vinduet.


I tilfelle brann, åpner man vinduet, trekker ut splinten og klatrer ned . Sørlandsstigen AS produserer og selger utfellbare brannstiger å tilkomststiger.

Våre stiger er spesielt utviklet for rømning ved Brann eller andre farer. En utfellbar brannstige har mange fordeler. Den skjemmer ikke fasaden og den er enkel og trygg i bruk.


Her er gode grunner for å velge . En utvendig fastmontert og utfellbar brannstige er garantert den enkleste og tryggeste løsningen du kan montere for alltid å føle deg trygg om en brann skulle. I følge byggteknisk forskrift (TEK 10) kan brannstiger uten ryggbøyle brukes opptil meter (avstand fra planert terreng til underkant vindu). Dette betyr at vanlige . Sintef godkjent utfellbar brannstige kan brukes de aller fleste plasser, de tar liten plass og er enkle i bruk.

Har fått tak i et parti med brannstiger av høy kvalitet. Forventet levert Tromsø mai- juni. Forhandsbestill til gode kampanjepriser. Ta kontakt for spørsmål. Fikk en mann på døra her om dagen med et tilbud om brannstige.


Det betyr at vanlige utfellbare brannstiger kun er godkjent opptil meter. Dersom avstanden er høyere enn meter, må stigen ha en ryggbøyle. Trømborg anbefaler utfellbare brannstiger , av den grunn at bare godt trente personer kan klare å fire seg ned i et branntau dersom det . Den ser ut som en list når den ikke er i bruk og felles enkelt ut til en . Eurostigen brannstiger fungerer som en rømningsvei i tilfelle brann oppstår. Elan, utfellbar brannstige.


Branntilløp oppstår som regel i andre rom enn . Sørger for en rask og trygg evakuering. Vi leverer og monterer brannstiger. Kontakt oss for et godt tilbud.


Parat redningsline benyttes for å tilrettelegge sikker rømning på lik linje med utfellbar brannstige.

Alternative rømningsveier skal sikre at dette ikke er nødvendig. Kravet i Tekgår ut på . Den nye Eurostigen RVS stigen med ryggbøyle tilfredsstiller alle myndighetskrav til sikkerhet og rømningsstiger, samtidig med byggherrens og . EUROSTIGEN BRANNSTIGER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.