mandag 19. oktober 2015

Tofløyet balkongdør

NorDan tofløyet balkongdør kan leveres som, symmetrisk eller usymmetrisk inndelt. I tillegg til innadslående variant, også som 2-fløyet. Tilvalg som sparkeplater . Med en dobbel ytterdør får du et imponerende utsyn over for eksempel din terrasse, veranda, balkong, hage eller altan.


Samtidig med at en dobbel balkongdør.

Kjøp tofløyet balkongdør til din terrasse. I PVC, tre, tolags eller trelags glass. Se prisliste i nettbutikk. Balkongdøren er snarveien ut i friluft. Gilje ytterdører og entrédører leveres på mål inntil 129x2og inntil 239x2( tofløyet ). Dørene kan inndeles med glass . Enfløyet balkongdør er det mest vanlige, men hvis en ønsker stor åpning til uteareal så kan en velge tofløyet balkongdør.


Med tofløyet balkongdør får du stor.

Leveres en- eller tofløyet , begge med alternative brystningshøyder i glatt . Alle modellene leveres med sikkerhetsglass inn- og utvendig. Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Espangolettlåsing med . Våre balkongdører er svært anvendelige og passer til alle typer boliger.


Lyssand balkongdører har trinnløs luftestilling som standar og kan . Den vanligste og mest populære balkongdøren er en enfløyet, utadslående dør. Harmonie balkongdør hvit. Det vil si at det bare er en enkelt dør, mens en tofløyet dør er to dører ved siden av hverandre. Tofløyet : Gangdør med låsbeslag og vrider for daglig bruk, fløydør med kantskåter eller vrider for åpning etter behov.


Standard fylling er sporfrest . H- balkongdør leveres 1- eller 2-fløyet med alternative brystningshøyder. Xhøyre brystning u-verdi hvitmalt 115mm karm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.