mandag 12. oktober 2015

Rekkverk trapp innendørs

Se det store online utvalget av Trapper og gelendere hos BAUHAUS. Det samme gjelder hvis det bor eldre mennesker i huset med behov for solid rekkverk. I tillegg til at rekkverket bidrar til å gjøre trappa trygg å gå i, er det også et designelement. Valg av materialer, form og fasong på rekkverket , spiller inn. Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk.


Håndløpere til din trapp.

Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Rustfritt glassrekkverk innendørs. Design og bestill ditt innendørs glassrekkverk hos Rekkverkbutikken. Snarvei til sterke skjøter: Du skal vite hva du gjør, når du bestemmer deg for å sikre et trappehull – men du kan trygt gi deg i kast med oppgaven . Pulverlakkert sort eller hvit. Glassrekkverk montert i profil på gulv.


Rekkverk montert uten håndløper etter kundens ønske :) Glassvegg foran trapp. Hos MAXBO finner du alt du trenger innen rekkverk , søyler og stolper.

Det finnes en rekke forskjellige stolper, søyler og rekkverk. NBVI AS leverer kvalitets glassrekkverk med stolper side og topp montert,. Vi leverer også rekkverk til trapper , med eller uten stolper for innendørs og utendørs.


Når man tenker trappesikring er det ofte rekkverk , som stenger åpningen oppe eller nede i en trapp man først tenker på. Disse kan vi tilby i et bredt utvalg . Vi tar på oss oppdrag av fornying av deres trapp. Med vår lange erfaring som trappeprodusent løser vi de fleste utfordringer. Vi tilpasser nytt rekkverk til . Er å kikker på rekkverk til å ha i forbindelse med en trapp.


Synes disse rekkverkene av syrefast stål og kanskje glass er veldig flotte. Interiør, møbler og trapp. Weland AB har et bredt utvalg av trapper og rekkverk til bruk både utendørs og innendørs. Welands velkjente pressveisede gitterrist inngår i mange av disse . Et nytt rekkverk kan forvandle inntrykket trappa gir i et rom, men vær.


Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot fall og sammenstøt. For rekkverk i trapper og ramper skal følgende minst være oppfylt:. Velkommen til Frekhaugtrappa AS.

Det skal være lett å bestille ny trapp hos oss. Les mer om hvordan vi gjør det. Designtrapper har én ting til felles: De er ulovlige.


FORBUDEN FRISTELSE: Den svevende trappen mangler både rekkverk og håndløpere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.