fredag 16. oktober 2015

Rammer og glass

Rammer og glass

Vi skifter også hele vinduer, isolerglass, sikkerhetsglass, glass over kjøkkenbenk, speil og balkongglass for å nevne noe. Vi tar jobber både for entreprenører, . Best i byen på dusjløsninger. Alt innen glassarbeider og innramming. REGISTRERT I MERVERDIAVGIFTSREGISTERET: . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Augustson rammer og glass AS fra Helleru Oslo.


Dette var først og fremst et . Rammer - Rammeforretninger og -verksteder. Vi driver med det meste innen glassfaget, men har spesialisert oss på skreddersydde dusjløsninger. I konkret forstand er rammer særlig innfatninger for bilder.


Moderne bilderammer kan være utstyrt med beskyttende glass og en bre nøytral innerkant av . E-katalog Styringsteknikk kallysto. WYR510G RAMME ENKEL GLASS HVIT ART. Overflatebehandling: sandblåst glass.


Rammer og glass

Bilderammer fører Norges største sortiment av rammer. Ta vare på bildene dine fra små og store øyeblikk i glass og ramme på bildeveggen! Er det spesielle glass som benyttes til innramming av foto, spesielt . Made by auto glass installers for auto glass installers.


Som standard rammer vi inn bilder med vanlig glass. For kunstverk som skal henge i rom . Ramme for innsatser fra system 55. Esprit Glass C er produsert i ekte glass der det er lagt på en farget bakside for å tilpasses til ethvert interiør.


Rammer og glass

Robuste, klassiske profilerte rammer i kunsttoff, med gull, sølv eller sort finish. Finnes i størrelser fra 9xtil 50x70. Plastramme med avrundet prof. Vi ønsker deg velkommen til vår butikk i Ålesund sentrum.


Det fins flere gode grunner til å ramme inn et bilde med glass og ramme. Innramming presenterer bildet på best mulig måte, hindrer at kunsten blir tilsmusset .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.