onsdag 21. oktober 2015

Oppussing kjellerstue

Muren som går langs hele veggen, var fæl og dekket av . Her kan du gjøre det meste selv, men trinn en bør alltid være å sjekke reguleringsplanen i kommunen, sier Gustav Pillgram Larsen, assisterende direktør ved Statens bygningstekniske etat. Fra lager til oppholdsrom. En overfylt kjellerstue ble forvandlet til et koselig oppholdsrom med tv-krok og sofa, to arbeidsplasser og en ekstra seng for overnattingsgjester.


BodyBygger: Oppussing av kjellerstue - Kjeller 3. Roterommet ble innredet til en lekker kjellerstue , med mange originale grep.

Og når barna blir større, er rommene nede for trange som ungdomsrom. Det går an å rette opp de fleste tabber. I dette tilfellet lå det en stor kjellerstue like ved barnerommene slik at disse kunne utvides.


En del av kjellerstuen og hallen kunne også benyttes til . OPPUSSING kjellerstue del 1. Det sjer ut som en gressmatte! Grønt filtteppe, marinert i mange tiårs skit. For oss var det viktig å finne et hus med en kjeller eller .

En ubrukt kjeller rommer et stort potensiale for fremtidig bruk. Avhengig av størrelse, takhøyde og forhold kan du finne plass til alt fra din egen vinkjeller eller kjølerom til trimrom, kjellerstue eller andre former for oppholdsrom. Før du går i gang med å forvandle kjellerboden til soverom bør du imidlertid tenke . Maria innrømmer at hun er veldig opptatt av detaljer.


Men vi er kjempefornøyde med kjellerstuen , og synes Tid for hjem traff meget godt, sier Maria. Marias egen oppussing som hun håper kan være til inspirasjon for flere. Hvis det er for mye radon i rommet kan du løse dette med tiltak som forbedrer ventilasjonen. Kilde: Huseiernes Landsforbund. Denne guiden gir en oversikt over priser og kostnader ved oppussing og utbygging av kjellere.


Se hvordan riktig gardiner kan sørge for at du blir kvitt den kklassiske kjeller- følelsen. Skal pusse opp et kjellerrom. Var dessverre litt kjapp (uvitende) når jeg fikk lagt ny drenering for noen år siden.


Det ble derfor ikke isolert utvendig :( Jeg skal strippe alt ned til murvegger og -gulv. Antageligvis blir det å isolere med Depron ( el mm?) i gulv før varmekabler og parkett. Jeg er veldig fersk i dette, og vet ikke hvor man skal hendvende seg.


Jeg er år gammel jente som bor i Fredrikstad hos min far. Han eier en leilighet i ett borettslag. Har en hun som faren .

Huset er meget fint men dreneringen er ikke helt bra og skal byttes før vinteren. I kjelleren har vi målt fukt i alle gulvene for uten om et hvor det er støpt ned plast. Oppussing kjellerstue Hei, vi har et oppussingsprosjekt som har gått i stå.


Vi pusser opp og har gjort grovarbeidet med å sette opp nye vegger. Vi vurderer også å sette bort maling av vegger og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.