onsdag 28. oktober 2015

Maling for våtrom

Lady Våtrom er en vanntynnet akryl maling for innendørs bruk på våtrom og vaskerom. Egenskaper: Lady Våtrom inngår i Jotuns Våtromsytem og kan benyttes . Fuktbestandig maling for bruk på bad og vaskerom.

Malingen har sopphindrende midler og er en meget vannfast maling. Velger du riktig maling, kan du male - også i dusjsonen. Vårt våtromssystem er godkjent for våtrom, og passer fint til et slikt formål. Deretter må det påføres glassfiberduk for våtrom på veggen, i grunnfargen, .

Bruk både grunning og maling beregnet på våtrom når du skal male. Feilkonstruert overgang mellom gulv og vegg. Halvmatt hvit kvalitetsmaling med høy dekkevne. Til vegger og tak i for eksempel kjøkken, gang, våtrom og andre utsatte rom innendørs.


Har noen små spørsmål angående maling av våtrom. Jeg og fruen har nettopp investert i forholdsvis ny leilighet, bygd i 2001. Alle arbeider med våtrom bør utføres av fagkyndig og godkjent.


Våtromssystemene består av tapet, grunning og maling, og alle tre deler må . Galleri Våtromsmaling er vannavvisende maling som inneholder.

Et malt våtrom er også fritt for fuger, noe som minsker risikoen for at fukt . Det er lett å ”gå seg vill” i malingsjungelen – i grunningssystemer, malingstyper, glansgrader, maling for vegg, maling for tak. Maling vil ikke feste seg på silikon, så legg heller nye silikonfuger etterpå. Kravene til silikonfuger kan du lese mer om under våtromsnormen. VÅTROMSMALING I GLANSGRAD MEGET GOD MOTSTANDSEVNE MOT FUKT DEKKGARANTI.


INNGÅR I JOTUN'S GODKJENTE VÅTROMSSYSTEM . Det finnes på markedet spesielle malinger for våtrom, dette er malinger med en viss glans og motstand mot vannintrenging. Våtromsnormen og er en frivillig bransjenorm, om hvorledes våtrom best skal. Du kan bruke all slags maling på ba men våtromsmaling er å . Første skritt var å skrape vekk den gamle malingen.


Alle sprekker og ujevnheter ble sparklet. Deretter ble vegger og tak slipt med sandpapir. Våtromsvegger med overflate av vinyl, baderomspanel eller maling. Maling kan være et spennende alternativ for flis på kjøkken og bad.


Våtrom som bad og kjøkken har et ganske høyt fuktighetsnivå, dårlig ventilasjon kan derfor . Bruk maling beregnet til betong eller fliser, dette er maling som er laget for å kunne benyttes utendørs og malingen tåler derfor vann og . Strengere krav til vanntetthet og økt fokus på miljø har resultert i et helt nytt system - LADY VÅTROMSYSTEM.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.