onsdag 28. oktober 2015

Glassdør bad

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Celeste dusjhjørne 90xbuet m/krom profil og 6mm foliert glass. Dusjdører og dusjnisje i elegant design - bad.

Baderom › DusjBufretLignendeGi badet mer rom og eleganse med stilrene dusjdører som skiller. Du kan få dusjnisjer av for eksempel herdet glass, frostet glass, røykfarget eller klart glass. Angels dører kan foldes inn, noe som sparer verdifull plass i badet. Her ses Angel i glassmønsteret Tekstur, men kan fås i ytterligere glasstyper; klart glass, .

Vi har et stort utvalg av dusjløsninger, i alle størrelser og med mange typer glass. Glassdør eller dusjhjørne i glass, Glassfagkjedens glassmestere hjelper deg med dusjdør i glass. Ring 80idag eller send inn kontaktskjema. Dusjdør Svedbergs Forsa Nisje Enkel Frostet Glass.


Men har slått ifra meg glassbyggersteinen med tanke på at det ikke er så stort ba til fordel for glassdører som man kan slå sammen når . Porsgrund BadPorsgrund Showerama 8-dusjkabinett 90xcm hvit/klar. Vi har løsninger for alle baderom, uansett størrelse, takhøyde og eventuelle kompliserte vinkler. Vi setter særdeles høye krav til kvalitet og styrke i alt, fra glass og . Gjør seg spesielt godt på kontorer, kjøkken, bad og andre steder hvor en glassdør, klar eller frostet, understreker interiøret samtidig at det ser .

VikingBad Dusjdør, rett x 1cm Måltabell for dusjdør, rett Universale dusjdører i glass med sølvprofiler som kan svinges 180°. VikingBad Dusjdør, leddet venstre, rett 1x 1cm Måltabell for dusjdør, leddet Leddet dusjdør i glass med sølvprofiler som kan foldes samm. VikingBad Dusjdør, rett x 1cm Måltabell for dusjdør, rett Universale dusjdører i glass med sølvprofiler som kan svinges 180°.


Med glass på badet får du gode lysforhold og et stilrent uttrykk. Moderne bad har gjerne en dusjvegg eller dusjdører i glass og glassbelagte . Hva syns dere om ha en glassdør med frostet glass inn til et bad? Jag har en liten fundering, det är ingenting som ska iverksättas eller något utan bara en idé jag . Proffer Glass innehar kan- skje Norges største kompetanse innenfor glassbyggestein. Totalleverandør av glassløsninger til bad og kjøkken.


Er det flere som har lagt merke til den økende trenden med nesten gjennomsiktig glassdør på hoteller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.